Nu börjar vi på nytt!

Nytt gäng i kenneln! 
Nej jag bara skojar inte nytt men fler!

Santza och Lilla My blir kvar!
Jag visste ju inte hur jag skulle göra med Mevas Betzie, "Lilla My" men ni som känner mig vet ju hur jag är - klart att hon ska stanna!

Som ni kanske minns så hade jag "tingat" en ännu ofödd hane men se det kom ingen hane för det blev tre tikar, lite snopet...hm!
Sååå nu kör vi vidare, nu har jag tingat, än en gång, en ofödd hane i Danmark så vi får väl se hur det går :)

Ursäkta mitt ordval men va "faan" är det här för väder! Det är runt 30* varmt VARJE dag !!! Två dygns regn sen mitten på april. Skördarna blir förstörda, inget återbete för djuren för allt har torkat bort, stor stor brist på hö så det kommer bli mass-slakt i vinter pga av matbrist, för att inte tala om alla Bränder som härjar fritt runt om i Sverige :( Jag tycker faktiskt det här är riktigt skrämmande. Vart är regnet ???

Hundarna får sig ett dopp i sjön minst 3 ggr i veckan. Nu sist var både Santza och Lilla My med. Santza bara hoppade rätt ut i vattnet och när hon kände att det var varmt så tillbringade hon mycket tid i plurret kan jag säga. Lilla My, som mestadels kallas MYsan, var lite mer försiktig om tassarna och jodå jag har att några riktiga badkrukor typ Beah och Tanja de skulle aldrig nedvärdera sig och bli blöta varken här eller där.
Härom dagen när Dennis, Daisy och Kira skulle bada så bara sprang Dennis ner i vattnet - före Kira t.om Jag tror han var ordentligt överhettad.
De är ju så knäppa de där stora för de SKA ligga ute, ja Dennis kan stanna inne en stund men inte de andra två. De har grävt enorma hålor under buskarna som de ligger i och Kira ställer sig i sin pool och svalkar tassarna ibland, det är ju under trampdynorna och genom munnen de svettas. Asfalten är ju glödhet så där går inte att gå, eller rättare sagt jag går knappt alls med dem nu för att det är så varmt de får springa av sig på gärdena på kvällen när det blir svalare. Personligen Hatar jag verkligen värmen och faktiskt även pudlarna för de är ute och gör sina behov sen lägger de sig i skuggan vid dörren och vill in igen.

Till nåt helt annat.
Nu är sista valpen Mevas Benjoz "Benji" hämtad. han var kvar här fyra veckor längre pga att familjen var på semester och jag säger bara det... Uhh så jobbigt det var när han åkte..:(
Jag är så glad, som alltid, att valparna får så bra hem det är bara så att det kan inte bli bättre än så här :)

Så har vi busen Nero (Mevas Tin-Tin) som har varit på "semester" hos oss en vecka. Ojojoj vad Santza och han har busat (syskon), det har gått i ett så han sover nog i flera dagar nu när han kommit hem :) Det var jätteskoj att ha honom här och det blir fler gånger framöver :)
Tazza har varit och hälsat på och snart kommer Zagha med husse och matte (Zagha är ur Tanjas förra kull). Är så himla roligt att träffa valparna igen :)

Jag är så glad att Santza och MYsan är här, jag ääälskar valpar men herregud så stor och tjock Santza är, 3 1/2 månad och vägde 3,7 kg, den tjejen blir stor bara hon inte går över till Mellan men men bara att acceptera isf.

Nej nu har jag suttit här en stund så nu ska pudlisarna och jag gå ut och svettas lite igen, pust!
Lite nya foton i galleriet om nån vill kika.

Försök nu alla lida ut värmen, snart snart Måste det bli regn!
Kram och nospussar alla goa därute :)

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-