Välkommen Bieber!

Äntligen !!!
Hejsan alla goa läsare och valpköpare Förlåt att jag inte skrivit tidigare, det är många som hört av sig och saknar mina rader, men NU är jag här igen :)

Otroligt mycket har hänt sen sist som ni säkert förstår.
Först och främst så vill jag presentera lille godingen Bieber. Det är han som får stoltsera som bild denna gång :)
Mats och jag drog ner till Göteborg, sov över där och sen vidare med färjan till Fredrikshamn där goa Ada (Greenhills Sensation) mötte upp med lille Bieber. Han såg precis så ut som jag föreställt mig honom via bilder jag fått av Ada, Sååå underbar !!!
Han har ett kanonpsyke!!! :) Han kom in i gänget här direkt och naturligtvis så var valparna roligast men även Santza och MYsan. Alltså de härjar runt som bara den och nu när vi fått snö så fortsätter naturligtvis "det vilda" där. 
Hoppas Hoppas Hoppas han håller måttet som avelshund :)

Nu har alla valparna flyttat hem till sina härliga hussar och mattar, ja inte riktigt alla för lille Tino är kvar men han blir nog kvar och kanske jag sätter ut honom på foder om det dyker upp någon på nära håll. Han är så otroligt vacker, trevlig och stabil så jag tror på honom också till avel och jag tror definitivt att han har b/t genen.

Så är Kira parad med fästmannen Polo, också en svart labbe. Så i mitten av februari så hoppas jag det ploppar ut några små labbevalpar :) vi får väl se men spännande är det.

Herregud vilken stressig höst det varit, jag lovar detta med valpar och 15 hundar är ingen dans på rosor, snacka om heltidsjobb. Jag tror ingen egentligen förstår så mycket man lägger ner sin själ i detta men en som nu blivit varse det är Maria som passade hundarna när vi hämtade Bieber. Hon hade med sin dator så hon skulle "få tiden att gå" hahaha nja om jag säger såhär - hon var helt slut när vi kom hem, och datorn den stod där den stod, orörd!
Jag är mycket glad att ha en sån vän som Maria för vilken annan skulle vilja ge sig in i detta men det blev "onda ögat" när jag som hastigast frågade om hon kunde ta ett pass till på två dagar till sommaren... Hennes tanke förstår jag hahaha ;)

Allt som har med elekronik att göra har lagt av. Jag har tagit jättemånga fina bilder som jag tänkt lägga upp här men se telefonen la av totalt, inte en enda bild kan jag få ur fanskapet, jaha då fick jag igång en annan gammal telefon men se den kunde inte ta bilder överhuvudtaget :/  Nu har jag köpt en ny mobil som ska ha det jag söker ang bilder men ser ni på sjutton sim-kortet passade inte till den - vadå typiskt !!! Får ett nytt kort, förhoppningsvis innan jul, å så får man börja från början med den. Alltså man är ju helt handikappad utan mobil (som funkar) ruskigt att det blivit så egentligen.

Alla människor därute har fått in julen så fint här hann jag väl slänga upp stakarna sen inget mer, förrän igår då åkte gardinerna upp och lite stämning infann sig. Jag har inte hunnit någonting men lovade mig själv att när sista valpen åker Då är det dags.
Alltså det är bara 6 dgr kvar till julafton men redan på lördag kommer alla barnbarnen och då vet jag några som kommer att bli klappade och gosade med :)

Hoppas era voffsar också får mycket klappar, eller kanske julklappar ;)
Ni får alla ha en riktigt

                                      GOD JUL och GOTT NYTT ÅR

Kram Kram Kram....


 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-