Bara en hane kvar att tinga!

Hm, det här fattar jag inte, varför kan jag inte lägga upp en bild längre? Nytt på sidan förstås och jag trög, ja se då kan det inte bli annat än konstigt :(
Vi kör på ändå...

Hej igen alla underbara läsare :) Här hinner jag inte mycket kan jag lova, valpar i hela huset och så får jag springa efter i högsta hugg med "torka-kiss-och-bajs- rullen" ;)
De är stora nu gänget! De börjar vara ute en stund varje dag trots att det regnar och är kyligt nu, äh de bryr sig inte det är bara fullt ös som gäller.
De är ju så himla roliga för de har verkligen en av- och påknapp, fullt röj härinne sen blir de trötta och poff så bara lägger de sig och sover spelar ingen roll vart det är :)
Äter gör de och även av Kira ibland så de är sååå runda och goa, men det märks redan att det är små labbar för de äter ur sin skål och när det är slut då försöker de knycka syskonens för att kolla om de har nåt kvar - de kan äta konstant!

Nu finns det bara en hane kvar att tinga vem vet jag inte än för då Lena ska ha en hane och jag en tik så har vi haft världens ångest att bestämma Vilka vi väljer, alla har sina extra fördelar och jag tycker de är så jämna och fina i kroppen allihop men på söndag Ska vi bestämma oss, de blir 6 veckor på måndagen.
En av tikarna ska till Örebro, den andra utanför Årjäng och en hane, förutom Lenas ska till Avesta.
Ursäkta att det blir mycket labbeprat men det blir ju så när man får valpar :)

Övriga gänget.
Kira börjar nu få hänga med på promenaderna när jag går med bernisarna, inte jättelångt runt 3 km och bara hon slutat dia så drar vi igång igen och ökar och ökar. Jag fattar bara inte hur hon ska bli av med de där tuttarna...

Bernisarna mår prima förrutom att de är lite stela, de äter Glycosamin men vette sjutton om det hjälper men de har fått det nu i flera år så vi fortsätter väl.

Pudlarna, ja herregud de är ett kapitel för sig! 
Jag bara Måste bada och klippa dem, de är inte extremt långhåriga men nog för att det ska störa mig. Jag har så många och stora sprickor i händerna så det gör extremt ont så fort jag är i vatten, jag har handskar men tycker att jag inte "känner" dem ordentligt men av två onda ting så får jag nog offra mig - bara jag hinner mellan valpröjen.
Den 23/10 så ska Tino patella och ögonkollas, hoppas verkligen han går igenom men det tror jag han gör då både föräldrarna och syrran Santza är fria.
Jag vill verkligen använda honom i avel till vintern för wow vilket fint psyke han har och så är han otroligt snygg också :)
Charlie. Han är tack o lov lika pigg och framåt som vanligt, kem kastreringen har inte påverkat det vilket jag är enormt tacksam över. Börjar nu förbereda mig själv att han nog snart behöver finna ett nytt eget hem för som han är nu så kan han nog finna sig i allt bara han får mycket aktivitet och Hundkompis/ar.

Nu har jag satt in lite bilder i galleriet, som ni förstår så blir det ju mycket på valparna men jag tar bort bilder efterhand de växer.
Njut av dem och tänk er så gott det är att snosa in den där goa valpdoften, mmmm...

Allt gott till er kära läsare!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-