Nu blir det förhoppningsvis valpar! GOD JUL å GOTT NYTT ÅR :)

Dagarna bara springer iväg och helt plötsligt är det Jul !!!

Är väl egentligen ingen sån där "Julmänniska" men lite stämmning måste man ju ändå ha, till slut...
Här har de varit och bytt fönster och så har vi målat om och tapetserat i vardagsrummet så hejåhå så rörigt det har varit men i tisdags var de klara - en vecka innan Jul!

Nu är Tanja parad med Tino! Tänkte ju att Santza och Bieber skulle "få till det" men den killen körde bara med luftskott ;) Ja det är väl inte så lätt för dem när det är första gången för båda och jag vill ju inte vara med och lägga mig i så...vi får se hur det går vid nästa löp.
Biber ska få en chans till och det är med Beah. Den bruden är ju van och gillar verkligen att "ställa upp sig" så kanske får de till det annars får Tino rycka in för han va en hejjare på detta :) Lilla Sussi löper nu också så jag har ögon i nacken för killarna ylar hejvilt efter henne, lilla gumman hon fattar ingenting.
Så har vi ju radarparet - Rossi och Tilly, ja det blir ju inga b/t men Vilka Valpar -de är heeelt outstanding när det gäller psyket och utseende. Både Santza och Tino är ju efter dem och jag lovar, bättre får man inte tag på! Där kan det bli både svart, och vitt.

All denna gegga och skit som är ute nu drar hundarna med sig in, jordstampat golv är vad vi har :( Jag blir så trött på detta skitväder för det var bara två dagar i november som solen tittade fram annars har det bara regnat. Vad gör man? Ja faktiskt ingenting. Pudlarna vill inte vara ute speciellt länge i slasket men bernisarna bryr sig inte de vill vara ute ändå, de ligger på farstukvisten under taket. Ibland tycker jag att det är synd om dem att vara ute så jag försöker locka in dem men se det går max fem minuter sen ska de ut igen. Kira brukar hålla dem sällskap på förmiddagarna men efter lunch då vill hon vara inne och busa med Tuva.
Alltså det är hårda tag mellan tjejerna, ibland skriker Tuva till, Kira släpper men i raketfart kastar sig Tuva över Kira igen och sådär håller de på.
Idag var faktiskt första gången som Tuva var med på en promenad, Kira var med som en "beskyddare", inte för att Tuva behövde det men bilarna va läskiga.
Det är ju så lätt hänt att man glömmer bort det där med koppelträning när man bor som vi gör, och sen har jag ju faktiskt också tyckt att Tuva kan "få vara valp" ett tag till men snart blir hon stor och kan hänga med på lite längre promenader det ser jag fram emot :)

Håller på för fullt att bada alla pudlisarna, det tar sin tid sen ska de trimmas också, alltså pälsen växer.... fort! Det blir skönt när det är klart och man ser hur det spritter i dem när pälsen åker av, det gillar de.

Jag hoppas ni alla har det bra där ute!
Nu vet ni att det blir valpar här om ca två månader så till våren är de leveransklara!

Galleriet är lite uppdaterat, inga "häftiga" bilder bara en liten glimt om hur livet på landet är ;)

Kram till er alla goa och ha en riktigt...

                             GOD JUL och GOTT NYTT ÅR !!!
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-