3 små labbevalpar väntas :)

Hej alla glada och god fortsättning till er :)

Jag är superglad idag för vi har varit på dräktighets röntgen och det visade tydligt 3 stycken valpar inne i Kiras mage. Jag gissade mig till att hon skulle få fyra, eller ingen alls... ja det är sant, jag funderade lite på om hon lurade oss och bara var skendräktig, själva valpismagen är inte så stor (men hon har fått Enorma hängtuttar det hade hon iof efter förra gången men nu är de gigantiskt hängande) och jag har inte känt några sparkar så jag var faktiskt till 90% säker på att hon skulle vara tom men se jag hade fel så nu om 9 dgr från idag så är det 63 dygn, lika spännande som alltid :)
Naturligtvis så ska hon valpa en fredag så jag får verkligen hoppas att det går bra så det inte det blir nåt dumt under helgen och allt kör ihop sig. Håll tummarna är ni snälla!

Jag har inte varit hemma så mycket i Törne under januari och i Tallhem (Nysäter) så har jag inget internet därav har jag inte skrivit något tidigare och när jag nu kom hem så ville jag vänta tills Kira skulle röntgas så jag hade nått riktigt härligt att berätta för er :) Hoppas ni har överseende.

Jag hoppas ni haft det bra under jul och nyårshelgerna. Här åkte dottern med familj på corona så de dök aldrig upp men Mats killar va här på jul och på Nyår så hade Mats, jag och hundarna en mysig kväll med god mat, köttben och så Bingolotto (hur tråkigt är inte det, speciellt när man inte vinner nåt :( Jag har faktiskt aldrig vunnit något, jo på "vinst varje gång" när jag var liten men min stora vinst är ju att jag är så previligerad att jag kan ha alla mina härliga, underbara hundar (...jaja mina barn och älskade Mats också förstås ;)
Jag är nog rätt knasig för baske mig så går hundarna först, jag skulle inte ha ett liv utan dem, jag kan se mig gammal och skröpplig men hund Ska jag ha, säkerligen blir det nog en liten Pudel hahaha...

Nu har ju jag och hundarna (labbarna har varit hemma hos Mats) varit i Tallhem alltså stället heter så och mycket av de vinterbilder som jag lagt in i galleriet kommer därifrån. 
Hundarna går lösa men tomten är inhägnad. Vi har en liten byväg strax nedanför tomten men det kommer kanske 3-4 bilar per dag så vi traskar rätt över och ut på ängarna och hundarna har så roligt där för det går en del rådjur där (som jag ser från köksfönstret) och jisses så gott det är med deras avföring. Ina har faktiskt en riktigt bra nos för hon spårar fint i deras spår och det får hon göra för att träna nosen men då jag ropar så kommer hon direkt, ja kanske inte precis direkt för det är väääldigt svårt att släppa spåret men kommer det gör hon. Elsa hon är mer..ja vad ska jag säga "här och nu" hon busar hela tiden och då menar jag hela tiden, fram och tillbaka, springer med pudlarna och lämnar mig inte många meter tänk de är så olika de där två. Sussi är den som drar för hon Älskar att springa ja jag undrar ibland om det inte ligger vinthund i henne långt bak som hon fått igen, crousing vore nått för henne. Sen har vi då dottern Molly som är som klister på sanktisarna för gud vad hon älskar dem, är vi ute så följer hon dem och inne så sover hon gärna hos Ina om hon ligger på golvet. sen har vi då det "tråkiga" gänget Beah, Tilly och Tanja som hela tiden ligger mig i hälarna. Tanja får iof fnatt när sanktisarna busar för då ska hon vara med och skälla som en domare. Alla har så härliga personligheter!!!

Jaha nu blev det sådär långt igen, pust, ja det är svårt att få still på hjärnan när man sitter här bakom tangenterna ;)

Men nu vet ni tre valpar kommer från Kira (en tik är tingad och ev en hane, om det nu blir som de önskar).
Till sommaren blir det pudelvalpar igen och ev en labbekull på Tuva.
Ni som är intresserade hör av er lite längre fram i vår för nu kommer jag att glömma alla som frågar för nu är det bara labbevalparna som gäller :)

Kram till er alla och kolla gäna in galleriet :)

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-