Det spritter i fingrarna

Hejsan mina "gamla" följare och Välkommen alla nya!

Då jag lagt ner min gamla hemsida så har jag nu suttit här och pillat till en ny, en mycket lättare sida för mig som har tummen mitt i handen när det gäller datorer ;)
Jag vet att många nu är lite besvikna över att alla bilder inte finns längre men jag ska lägga till några gamla och så bombar vi på med nya allt eftersom. Jag har datorn i sovrummet vilket resulterar i att alla hundarna är överlyckliga att få vara i sängarna och härja loss, med andra ord, inget ser längre bäddat ut om ni förstår, hm!
Hundarna (pudlarna) har eget sovrum på nätterna, ett "hundrum" fullt med bäddar och en stor säng med plädar i. Kira har sin bädd på golvet bredvid mig men dörren står på glänt ut till bernisarna som avnjuter nätterna i kök/hallen.
Hundrummet är toppen där har jag trimbordet och alla atteraljer som tillhör en "frisersalong", ja om man nu kan kalla det så då trimmeriet på pudlarna går i en rasande fart och så lite saxat här och där - klart! Pudlarna är så glada för det så :) Utställningsfrillor har Zicco och Tanja genomlidit, ja jag måste få säga så. Vi är ju naturmullar i den här klanen och tänk er allt skräp som fastnar i deras pälsar och så kommer man hem och så ska det pillas, kammas och borstas för att få bort alla tovor som naturen ställt till med. Hundarna fasade för detta - jag också! När utställningarna för Zicco var avslutade och Tanjas tilltänkta, som naturligtvis blev inställda i sista sekund så åkte trimmern fram, gissa vilka som visade sin lycka.. . :)
Just nu går jag här och rullar tummarna och väntar på att Tanja ska komma in i höglöp får då är det tänkt att tjejen ska få träffa en urtjusig fästman. Det är lång väg dit så jag håller noga koll på Zicco hur han reagerar på henne så man inte missar rätt dag (var inte oroliga Zicco har inte en chans denna gång). Spännande fortsättning!

Fingrarna vill så gärna fortsätta hoppa omkring på tangentbordet för det är så roligt men jag återkommer snart...
Ha dä gött!
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar