5,5 veckor och jag börjar få ångest...

Sådärja snart ska de flytta, gud vad jag bävar inför detta :(
Just att de snart ska flytta det är fruktansvärt, det gör att man funderar på vad sjutton jag sysslar med - jag är alldeles för känslosam, tycker att efter 40 kullar så ska man bli härdad näärå inte jag. När köparna ska åka så lämnar jag dem vid dörren för jag orkar inte se när de åker iväg för då rinner tårarna rejält, alltså hallå vad är jag för mespropp!!!

Nu tar vi nått annat istället.
Lilla Mevs Moana, Ronja som hon nu är döpt till, ska få stanna, i alla fall ett tag.
När jag klippte klorna på dem nu igen så upptäckte jag att hon saknade en tå på vänster baktass. Nu tror inte jag att det har någon betydelse för hon visar inget hinder för att springa och hoppa runt men jag vill se när hon växer upp så det inte blir några men av det för ingen ska köpa en valp av mig som inte är 100% okej. Jag har ju liksom fler "maskotar" (Rocky med sina framtassar, Ina som har epilepsi och eventuellt Elsa som har en del av sina spenar på insidan låren).
Snart har jag bara halta och lytta vovvar ;) Nej jag skojar bara men lite "konstigheter" får man räkna med vore konstigt annars, som Ronja tänk om man skulle välja bort en människa för att de föds med en tå mindre, det vore omänskligt. Jaja så är det!

Nu har Sussi börjat löpa och jag är liiite osäker på om jag ska para henne, det är ju i och för sig några som hört av sig och vill ha "vintervalpar". Jag har någon dag till att fundera för riktigt än är hon inte i höglöp. Bieber vill bli pappa igen :)

En väninna till mig, som parade med Bieber, har valpar till salu, alla är B/T och kommer säkerligen att bli mellan.
Hon bor här i Värmland strax utanför Kristinehamn, Heter Marita Eriksson och har kennel Lambergsfruars. Valparna finns med på skk under "Köpa hund".

Så återigen till Mina små valpar.
 Två blir säkert toy, speciellt Ronja för herregud så liten hon är, har aldrig haft så små valpar som henne och Mevas Monia (som ska flytta till Kil (Värmland). Speciellt Ronja är pyttepytte liten. Ska bli riktigt spännande och se hur alla utvecklar sig, egentligen är alla små även Moa men hon väger mest av syrrorna så jag gissar att hon kommer bli liten dvärg.
Mätte Molly idag och hon är bara 28-28,5 cm och toy ligger på 27,9 cm. Tino har ju Mycket toy i generna. Nu är ju Mollys mamma Sussi och hon har dvärg men långt bakåt även någon toy därav blev Molly så liten (även om hennes syskon blev små mellan) sååå Molly är liten och i Biebers stamtavla så visar det sig att det finns en del toy där också - inte konstigt att valparna blev så pyttesmå.

Jag har svårt att få i dem fast föda, skruttpluppar - men nu har jag satt Molly på sparlåga med mat så mjölken ska avta lite + att hon nu får vara med och springa med de andra pudlarna i skogen, nu va det väl sjutton om de inte ska bli hungriga och äta det som bjuds, de får ju såklart dia men inte så ofta.

Herregud vad jag skriver men det är så roligt då jag väl får tid över att sätta mig här, vill ju delge er vad som händer :)

Nu är galleriet uppdaterat och jag varnade er för mycket valpbilder så varsågod gå in och kika vettja :)

Nu ska jag ge mig för denna gång för alla hundar som ligger bredvid mig är nog trötta på att jag bara sitter här ooooch så måste jag ju sitta hos valpisarna en stund. De har varit ute och sprungit i gräset i dag igen och de blir så trötta av det så nu ska vi se om de åter fått energi i kroppen.

Allt gott till er :)!

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-