MYsan flytta !?!

Lilla lilla MYsan så söt hon är!

Ja idag lägger jag upp denna bild för i fredags så flyttade hon på prov till en tidigare valpköpares mamma. Hon lär sig sakta nya människor, hus och alla lukter både inne och ute. Det är ett heelt annat boende än här men jag tror det blir bra men hon är ju lite orolig (har ju bara gått 2 dgr än) men ibland så kommer hon hit och hälsar på, de bor bara tre mil bort. Saknar henne...
Den 26/2 så ska jag åka in till veterinären med henne så de får ta bort hennes navelbråck. Jag tycker att det blivit större så det är lika bra att få väck det.
Nu undrar ni kanske varför hon skulle flytta, jo det vart snabba beslut men saken är den att jag ställt in mig lite på att hon skulle få komma till ett nytt hem när jag avlägsnat navelbråcket, jag kan inte bara "spara" på allt och MYsan ska ju inte gå i avel, hon får det bra nu :)
Det är svåra beslut när hjärnan tänker med hjärtat.

Vi har haft ett fantastiskt väder med sol och flera minus grader men i fredags började slasket. Det har regnat en hel del så det tar fort på snön, så nu glider vi omkring på isen igen :( 
Det är en liten tråkig tid när det är så här för pudlarna, i skogen är det för mycket snö och på traktorvägarna är det bara is och slask. Det blir snart bättre :)

Idag när jag var ute med de stora hundarna i skogen bakom huset så försvann Daisy plötsligt - ovant henne. Jag ropade och ropade men inte sjutton kom hon. Jag släppte in Dennis och Kira på tomten, tog ett koppel och tänkte att "nu jädrar får hon aaaldrig mer gå lös". Precis när jag gick in i vår alle´ så dyker hundskrället upp - Full av Hästskit !!! Ja det har flyttat in två hästar ett par hus längre bort och jag vet att näsborrarna fladdrat utav välbehag när vi paserat deras hagar, jojo nu är pluttarna inte frusna längre och hon var ju bara "tvungen" att gå dit för en mumsbit :/ Antagligen har det varit fullt av is så hon ramlat för hela hennes sida far full av drypande hästskit, eller ja för den delen hon hade säkert lagt sig ner för att rulla in väbehaget, usch!
Nu har jag ju lugnat mig och anser väl att en gammal dam mycket väl kan unna sig nått gott men inte dit nått mer, men lös får hon va :)

Kira har varit skendräktig. Tänk det har jag aldrig varit med om tidigare (ni ser hela tiden lär man sig nått nytt :) Hon har tydligen inbillat sig att hon var dräktig för hon fick världens hängpattar. Jag va först helt knäckt för hon såg ju hur fet som helst ut från sidan, hon som haft så uppdragen fin buk, Det blev tack och lov ingen mjölk i dem så det kunde slutat med mjölkstockning och hon bar inte omkring på mjukis leksaker och bäddade men men... nu är det bara att invänta förminskningen!

Nej nu ska jag lägga in lite nya bilder i galleriet innan det blir kvällen.
Hoppas ni haft en bra helg :)

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-