Nu har de flyttat, bara lilla Tuva Kvar :)

Hejsan alla!
Som ni förstår så har det varit "häcken full" för valparna har ju tagit sin tid och sen alla underbara köpare som varit här och hälsat på och sen hämtat sina små guldklimpar :) 
Besiktningen gick helt klockrent igenom med kommentaren "Tänk om alla valpar vore så här lugna och trygga", lite att vara stolt över tycker jag :)
Lena som äger pappan till valparna var med på besiktningen- tack o lov för det för det var liksom valpar överallt först, jag menar stället måste ju kontrolleras och speciellt alla sladdar och kablar...
Lena tog med lille Kiron hem (ska heta så också). Detta var onsdagen. På torsdagen var det Kings "Stiftis" (som flyttade ut till Hammarö strax utanför Karlstad) och Kejli "Elsas" tur. Usch nu började de minska i antal... På fredagen flyttade Kelvin "Rambo" och på lördagen Kelly "Luna".
Kira började få fnatt när de flyttat, hon busar hejvilt med  Tuva (ja det namnet fick hon) och jag tror hon är glad, både att slippa de andra och ändå ha Tuva kvar.
Tuva hänger med pudlarna överallt, än så länge för snart blir hon större och lite mer odräglig mot de små för jag minns hur Kira var, hon lekte "hårt" så pudlarna skrek ibland men det var ju för att hon inte förstod att hon blivit stor. Dennis och Daisy tycker dock att hon är lite läskig för hon springer efter dem och hänger i pälsen ;)

Jippiii Tino gick igenom patella och ögonlysning utan anmärkning! Nu funderar jag på att para honom med Tanja. Han är ju hälften b/t och Tanja helt b/t så det kan ju bli b/t valpar...kanske.
Beah ska paras med Bieber, blir b/t, och Santsa likaså men hon likt Tino är hälften b/t (syskon men ur olika kullar) så det blir spännande vad som tittar fram skulle dock tro att Bieber och Santza får svarta valpar. Spännande!

Så har vi lille Charlie som flyttade tillbaka till mig, han har nu fått ett Perfekt hem bara ett par kilometer från mig. Tänk så härligt att allt blir bra i slutänden :)

Nu är pudlisarna badade och trimmade, herregud så skönt nu kan vi invänta vintern i en perfekt päls som håller sig ett tag.

På tal om vintern fy sjutton så gråkallt det är och med nordliga vindar så nu har vinterjackan och kängorna åkt fram men jag måste ändå säga att det är konstigt för solen värmer än och det vette sjutton om jag varit med om tidigare åren.

Jättemånga hör av sig om Pudel valpar nu och det är jätteroligt! Många har frågat om jag har något "kösystem" och det har jag inte så vill ni ha en valp så terra mig till tusen så jag inte "glömmer bort" er. Jag har bett alla hålla koll på hemsidan då jag kommer skriva här när tikarna paras. Om de vill som jag vill så ska de börja löpa i slutet av december och i januari.

Nej nu är det bäst jag sticker ut med de små inkl Tuva för annars... ja då blir det små kissepölar och det vill jag ju inte när lillpluttan äntligen, nästan är rumsren.

Allt gott till er därute och var rädda om er :)

Obs, Galleriet är uppdaterat med - labbevalpar (såklart)!
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-