Bara lille Tino kvar...

Nu är det bara lille Tino kvar (bilden)!

Jag har sååån lust att spara den här goa grabben !!! Nej jag vet... Jag kan inte alltid spara någon ur kullarna men dels så tror jag bestämt att han har b/t genen i sig, vore perfekt för mig att avla vidare på men men!
Han behöver, som jag ser nu, komma till någon som vill jobba aktivt med honom för mer nyfiken och framåt valp får man leta efter. Han och Tira var de första att upptäcka huset likaså att ta steget från trappan "ut i vida världen", läs trädgården ;) 
Nu är Tino utsatt på Skk idag. Jag brukar alltid sälja valparna via min hemsida men nu var det inte någon som nappade så nu blir han offentlig!

Nu är gänget 6 v.  nybadade, blåsta och trimmade för andra gången, borstar och klipper klor och stå på trimbordet är en självklarhet att träna dem på.
Nu sist var Tindra så otroligt sur på mig, när hon stått ut med allt jag gjort men henne så kom den här mäniskan på att det skulle fotas också nä se då var hon inte med på noterna längre, vilket ni kan se i galleriet :)

Åhh nu väntar jag med spänning på att åka till Danmark och hämta lille Bieber den första december :)
Måste ju ärligt säga att det ska bli underbart att vara ensam med Mats i två dagar utan alla hundar, ja ni vet jag går här dag ut och dag in (vilket jag trivs med) men nu blir det lite spännande ;)
Jag är så otroligt glad att jag har Maria här som ställer upp och tar hand om allt i två dagar, nu är ju hon van att vara här och vet våra rutiner men nu får hon ta hand om valparna också inget lätt jobb kan jag säga för dagarna räcker knappt till med allt som ska göras med dessa fyrfotingar. Med valparna och hennes två pudlar så blir det 20 st hundar här hemma !!! Tjänster och gentjänster (hade hennes Golden här i en månad) det är så vi hundmänniskor lever :)

Nu tassar smågänget runt om mig, sliter tidningar och sådär ni vet...hm!
Bäst jag lägger av här och släpper ut den i hela huset en stund för nu har de sovit och då blir de små benen fulla med spring :)

Galleriet uppdaterat litegrann så gå in och se skönheterna :)
På återseende alla goa därute :)
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-