Dennis i hundhimlen :(

Min Dennis är borta!
Nu har hundhimlen öppnat sig för den absolut snällaste och gosigaste hund som fanns, helt Underbar! Han lämnar ett Så stort tomrum efter sig att det går inte att beskriva.
Han dog här hemma av plötsligt hjärtstopp.
Vi saknar dig fina Dennis! 2012-09-11 - 2020-11-15.

Nu är Tanja kastrerad så nu blir inga fler valpar efter henne. Lite ånger är jag att jag inte sparade en valp efter henne men när Beah och Bieber paras till våren så blir det en liten tikvalp till mig (om hon nu behagar trycka ut en liten sån ;)

Så har Lisa flyttat, ja bara på prov. 
En äldre, pigg och "hurtig" dam hade mist sin hund för en månad sedan och Lisa var lite mobbad här av dotter och dotterdotter så jag kände att hon nog skulle få det bättre hos någon där hon fick 100% uppmärksamhet med mycket kärlek. Det är fruktansvärt att släppa en äldre hund som man haft sedan valp men jag får ju inte vara egoistisk, får hon det bättre är jag nöjd, ja mer än nöjd.
Hon har bara varit borta i 5 dagar och hittills har det gått bra men jag väntar innan jag "ropar hej".

En av valparna (4 mån) jag sålde ur Santzas kull har skadat sig.
De skulle hälsa på en lite större hund för första gången och den blev så glad att hälsa på Ziggy så den klev på Ziggys ben. Han skrek i högan sky och matten åkte till djursjukhuset direkt där det konstaterades att hela hälkotan var krossad :( Veterinären ville operera direkt men lillplutten var så chockad så han fick vila med smärtstillande och dropp till nästa dag (morgon). Nu är han åter hemma med en stor ställning och spik i benet med total burvila i 6 v. förrutom i mattes knä och på "nödighetspass". Stackars matten är heeelt förtvivlad över vad som hänt! Sådana här olyckor händer och det händer fort så ni som har valpar tänk er för innan de möter en okänd stor hund hur snäll den än är.
Sänder styrkekramar till både matte och Ziggy - hjärtan i massor!

Vilket grått, kallt och blåsigt väder det är, typiskt höstväder men idag sken solen tidigt i morse ett par timmar och då drog jag iväg med hundarna, bilder på gänget nr 2 syns i galleriet där bernharderna och pudlarna härjar i leråker - vatten, gissa om de blev smutsiga men vad gör det när man ser all glädje.
På tal om lera... vid vårt trädäck och ut till "gräsmattan" är det LERA. Ina och Elsa hade tydligen jätteroligt en dag för in kommer de med gejja från topp till tå alltså jädrar hur de såg ut! Först tänkte jag duschen nää det va nog ingen ide´ för leran är kvar och busar det gör de så mina golv blev inte fina om jag säger så...pust! Tror baske mig inte att jag gör annat än städar, nej nu ljög jag lite för förra veckan dammsög jag bara och hjälp så svart allt var så i fredags (söndag nu) fick skurmoppen en omgång och nu... nästan likadant igen :(

Varje gång jag sitter här i hundrummet och skriver så är klockan mellan kvällsmat och nattpinken, hinner inte på dagarna för det är fullt upp. Den stackars maken har knappt en chans att umgås men lite roligt är det för sitter han framför teven och jag kikar in så sover han så gott i soffan, hihi ;)
Sitter jag där så har jag alltid ett gäng pudlar, och Elsa i knät. Hon växer bruden hur ska detta bli :0

Ha det gött alla vänner så syns vi snart igen :)


 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-