Alla har flyttat och Sussi dräktig

Nu sitter jag här med en klump i halsen... Även lilla Ronja flyttade idag. 
När valparna besiktades så frågade jag om de kunde gå igenom Ronjas lilla tass och se om hon kunde leva ett normalt liv med avsaknad av sina två tår och det skulle gå alldeles utmärkt då hon rör sig som hon ska utan problem men hade det varit en stor hund skulle det bli besvärligt. 
Att jag skriver Två tår är att nr 1 är sporre, jättemärkligt, alltså saknas tå nummer ett på alla hundar som Inte har en sporre med andra ord så är mina sanktisar perfekta för De har en sporre på båda bakbenen. Jaja alltid lär man sig nått nytt. 

Min dator är kaputt - igen så nu skriver jag detta på mobilen och vet ni vad jag nu gjort.... Tagit bort hela gästboken!!! 
Jag skulle ta bort inlägg som några säkjsaiter lagt in och så litet som allt är på mobilen så tryckte jag på fel "ta bort" så nu är sidan väck grrrr... Får försöka fixa det när datorn är igång igen, blir så trött på mig själv!!! 

Aldrig aldrig mer ska jag behålla en valp som jag tror att jag ska spara,,, och sen sälja! 
Jag har blivit sååå fäst vid Ronja, hon har till och med varit med upp till Tallhem i Nysäter. Vilken underbar liten valp, så otroligt trevlig och go, ett psyke att alltid önska och en svans som Alltid viftade. Jag lovar er, det va mycket tårar som rann när hon åkte iväg :( Jag kan ju inte spara allt så är det ju men jag är alldeles för blödig för det här med uppfödning, älskar ju varje liten valp... 

Så är Sussi parad med Bieber och magen börjar bli rund. Hon ska valpa om en månad och valparna blir leveransklara i november. 
I morgon drar jag och gänget till Tallhem och stannar där tills det närmar sig för Sussi. 
Har saknat att vara där för varje sommar så ska någon valpa och vi missar hela härligheten att njuta av tystnaden och naturen så just därför funderar jag på att para Molly igen vid nästa löp annars blir ju nästa sommar borta igen. 
Huset är så litet att jag inte kan ha alla hundarna Och valpar där Törne är "valp huset" :) 

Vi får se hur allt blir... 

Har svettats som en tok idag och nu fryser jag, näsan killar och huvudvärk ger mig tusan på att jag håller på att bli förkyld. Jag har nog inte varit sjuk på säkert 10 år, kanske och hoppas så är det väck i morgon. 

Som ni nog förstår så blir det inga bilder denna gång men kände att nu Måste jag bara skriva så ni ser att vi finns här, ni är inte bortglömda! 

Ha det nu så gött alla underbara därute. 
Säkert skriver jag snart igen för nu fixar jag det här på mobilen, hoppas jag för jag måste spara detta och logga ut utan krusiduller också... 

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-