Lurad...Jag ??? Denna Tilly!

Alltså Hallååå....

Tilly är rolig hon. Här har hon inte visat den minsta antydan på dräktighet, inte heller har hon och Rossi suttit ihop men - HON ÄR DRÄKTIG !!! Alltså räkte det med att han körde ett litet "juck" så small det till!
Tilly är ju lite "övergödd" och på sista tiden har hon varit helt manisk på mat. Jag bestämde att nu jädrans får Charlie och hon bantas, ingen inverkan då magen började hänga lite. Nu blev jag liiite misstänksam. Tid beställdes för ultraljud i måndags och Mats bara skrattade åt mig och sa att hon var fet och att jag skulle få skämmas, hm... Så fram till idag (fredag) så växte hon rejält om magen och nu var jag säker. Veterinären skrattade lite åt mig och frågade om jag verkligen var osäker på dräktighet när han såg henne, "skämskudden" kom fram kan jag säga :o
Jodå där inne såg vi tre valpar men han trodde nog att det var fler och undrade om jag ville ta en röntgen (hon är runt dygn 40). Nej det ville jag inte för det är ju det som är spänningen med valpningen!
Så nu har jag en liten rulta här - som faktiskt ska få äta :)
Gud så spännande det här blir !!!

Tanjas mage däremot är inte speciellt stor, gissar på max två valpar men det är ju typiskt då jag har "utsett" tre köpare.
Tilly har två intresenter på sina valpar, än så länge. Jag har ju tagit bort från hemsidan att hon skulle vara dräktig men nu står det rätt så kanske någon hör av sig :)

Eftersom det bara är en och en halv vecka kvar tills Tanja ska valpa så har jag idag gjort iordning valprummet. Tilly och Tanja får därmed sova hos mig därinne, medan de andra pudlarna är superlyckliga som får ha hela dubbelsängen och gotta sig i. Förra gången det var valpar så sov de ju här och var supersura för att de skulle flytta tillbaka in i "hundrummet". Japp så är det.

Ville bara tala om detta för er! Lycklig är jag !!!

Trevlig helg :)


 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-