Magen full av valpisar :)

Ser ni vad detta är? Jo Kiras små valpisar :) Det är 7 stycken, kolla om ni ser dem.

Förra måndagen så var vi inne på röntgen men då var det osäkert hur många de va men 5 st syntes tydligt, så idag (måndag) var vi inne igen och då syntes dessa små... ja vad säger man..skelett!
Hon är idag på dygn 52 så tiden bara rusar iväg så nästa gång jag skriver så har de "ploppat" ut :) Måste erkänna att det är lite pirrigt trots att jag haft 27 kullar genom åren, allt kan ju hända och det hoppas vi verkligen att det inte gör för nu har vi ingen öppen jour nattetid på djursjukhuset så skulle det bli något så måste vi åka till Strömsholms djursjukhus, eller till Göteborg. Äh det här kommer att bli så bra så!

Dagspromenaderna är nu ytterst begränsade för Kira orkar inte så mycket med sin stora mage, hon blir så anfådd och nu har ju denna värmen kommit tillbaka (så töligt) och det gör ju inte saken bättre. Det går ingen nöd på bernisarna för alla springer fritt omkring på gärdena nu när de tagit in säden och jag lovar er att där tycker de att det är smaskigt för det har väl varit hundratals Tranor som landat där och släppt små pluttar, uhh... snuskhundar!

På onsdag ska vi till vet igen för Charlie ska kemkastreras och Bieber och Santza ska patellakollas och ögonlysas.
Beah är i höglöp nu och har nog gått ur det på onsdag för annars hade jag parat henne med Bieber men jag måste ha hans resultat först så det blir  fyra kullar till våren (om Santza också går igenom med ua). 
Det är sååå många som vill ha Pudelvalpar och jag känner mig lite taskig som inte parat men känner just nu att det får räcka med labbevalpar denna höst.
Konstigt det känns att inte ha någon Pudel kull alls detta år men det har varit skönt att hinna "andas" lite också.

Så har vi haft besök av lille Benji, Beah och Rossis valp. Han har fått en sån häftig teckning. Både Beah och Rossi är ju b/t men Benji blev gräddvit med aprikosa tecken, ingen tanteckning men är aprikos längst ut på nosen, öronen, baksidan av bakbenen och en tjock aprikos rand över ryggen (bild finns i galleriet), han är jättefin och ett enormt trevligt psyke :)
Så himla roligt det är att se dem som vuxna.

Nu har Charlie stått och gnällt hela tiden för att han vill till Beah. Ska bli sååå skönt att kemkastrera honom, synd bara att det inte funkar med en gång...

Nej mina vänner nu ska jag uppta tiden med en skön massage på Kira, vilket hon älskar! Det är ju så synd om henne nu när hon inte når att klia sig någonstanns pga magen ;)

Nästa fredag är Kira på dygn 63 och jag lovar återkomma med rapporter om de små.
Allt gott till er så länge!

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-