Tre dagar kvar...

Tre dagar kvar... Hon är så tjock så hon sprängs nog snart lilla gumman min.
Hon vill gärna följa med mig in hit i sovrummet och lägga sig i sin valpbädd och hon vet att det är nära nu så spänningen ligger på topp i Törne. 
Mats ska ner i Europa och köra buss nu i 12 dgr, lite typiskt men Maria som brukar vara här och hälsa på (bor i Lidköping) vill gärna vara med under förlossningen så hon får "hälla ställningen" här med de andra hundarna om hon föder på dagen för de måste ju få gå ut och få mat och det är ju lite svårt när jag sitter här under förlossningen. Jag är henne evigt tacksam!

Marias Stina (Golden Retriver) har nu bott hos oss i 4 v. dels för att de först var på semester och sen tyckte jag att hon kunde vara kvar här tills hon nu kommer hit. Gissa om hon trivs här, får springa lös i skogen och på gärdena vilket hon aldrig tidigare gjort i sitt sju-åriga liv. Älskar den där hunden!

Så ska det den 1/12 flytta in en liten hanvalp här (b/t), en Pudel naturligtvis :)
Han heter Bieber och vi ska hämta honom i Danmark. Han kommer att vara 16 v. när han flyttar hit pga rabies vaccinationen och så får han ett eget litet EU pass också :) Han är så fin dock har har inte så mycket teckning men de han har är skarpa och fina sååå Förhoppningsvis så blir det en till avelshane här men det är Lång väg dit för allt måste ju vara okej först också men gissa om jag längtar !!!
Tillys valpar blir färdiga för leverans sista helgen i november så det blir tajt om tid och kanske blir det så att någon valp blir kvar lite längre då det inte alltid passar köparna att hämta precis vid leveransdatum (brukar vara så :)

Jag återkommer om några dagar så berättar jag hur allting gått och vad det blir för kön osv. så mina vänner Håll Till Godo :) 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-