Nu har de kommit!!!

Hur gick detta till? Ja det kan man undra.

För tre dagar sedan, den 5/6 födde Molly tre tikvalpar alla b/t. Den ena lilla tjejen har lite mindre tecken och jag tyckte först som nyfödd att hon var helt svart men se nu syns det lite tan teckning.
Molly skulle ju egentligen inte ha förrän runt den 10-13:de och då kom de redan nu. Jag blev så nervös när jag såg att förlossningen började, hur skulle detta bli de skulle ju vara pyttesmå och säkert inte överleva men döm om min förvåning när de kom ut friska, pigga och sög tag i Mollys tuttar med en gång, helt underbart :) Även vikten var perfekt, 167 gr, 138 gr och 99 gram.
Men... hur i hela friden kunde detta gått till?
Alltså hon måste gått in i höglöp väääldigt tidigt i löpet, jag fattar ingenting!
Alla tikar kan vara olika narturligtvis men 5 dgr...
Lilla Mollypluttan var så duktig allt gick som på räls och det va som hon gjort detta flera gånger förr det var som hon visste precis hur det hela gick till, jag är djupt inponerad.
Ville bara berätta för er att de små valparna nu har kommit :)

Idag tar mitt ena barnbarn studenten och jag kan inte vara med, usch så tråkigt men vad gör man, valparna och Molly kommer först, tur att jag har min Mats som åker dit iaf.
Alla hundarna är så nyfikna när jag går in i valprummet, de hör ju hur valparna piper, speciellt "mormor" Sussi för hon är ju själv en supermamma när hon får valpar.
När jag ska tvätta filtarna som de små ligger på så kommer hela klanen och ska lukta på dessa spännande dofter ;)

De flesta som hört av sig och vill ha valpar väntar in Sussi då hon ska paras till sensommaren då de hellre vill ha "vintervalpar", tänk så olika det är år från år.
Så går allt bra så är dessa små leveransklara i juli/augusti. Hör bara av er om det lockar med en liten valp då :)

Dax för gänget här och få sin lunch.
Hoppas ni alla njuter av denna sommarvärme det gör vi, eller nästan alla för Ina plågas verkligen av värmen.
Tänk på hundarna nu, alltid färskt vatten och utsätt dem inte för direkt sol och framför allt - lämna dem INTE i en varm bil!!!

På återseende mina vänner :)
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-