Nu har de flyttat!

Hej alla :)
Nu är det ingen ide' att ursäkta sig längre att jag inte skrivit på en hel månad för sånt här händer :( men nu är jag här :)

Nu har alla valpar flyttat! Charlie som flyttade till Norrland flyttade nu i slutet av september för ägarna kunde inte hämta honom tidigare och det har varit toppen att ha honom kvar, speciellt för Molly för hejåhå vad de haft roligt med varandra.
Tänk vilka fantastiska valpköpare jag haft, sååå helt underbara!!! Jag har verkligen haft tur både nu och genom alla åren och tänk er vad det värmer en uppfödares hjärta :)

Vi, pudlarna och jag, har precis kommit hem från skogen och idag för första gången har Molly fått följa med. Tänk hon är så otroligt lik mamma Sussi, det är bara spring i benen - hela tiden! Jag önskar sååå att man kunde lägga upp filmer här så ni kunde få se hur hon rusar fram och härjar :) Hon har ju varit med ute på gärdena men se skogen det va häftigt det.
På fm så fick sanktisarna en långtur, både promenad och i skogen och de älskar det! Kira och Tuva fick en promenad i samhället och det var som vanligt kaos på Tuva för den hunden skäller nästan hela tiden av spänning och upphetsning, det är så tråkigt att hon är sån och jag fattar inte riktigt vad som hänt men jag skäms så in i bomben, skrutthund!
Men se den där "skrutthunden" och jag har börjat på nosework träning, det är roligt och Tuva sköter sig exemplariskt förutom att hon älskar belöningsgodiset mer är att sniffa på "tussen" som hon ska leta efter, får nog hitta på någon annan belöning. Vi har bara varit där en gång än men i möra ska jag be om råd hur jag ska träna bort näsan från godiset, både hon och jag är ju nybörjare.

Så något tråkigt. Bamse, Kiras bästa kompis och "fästman" har gått bort i sjukdom. Det är så hemskt när man mister sin vän för de är ju en del av familjen och det är tufft när det blir tomt :( All kärlek till matte och hussen!

Innan jag satte mig här så la jag in alla bilder jag hade i kameran på datorn för att sortera ut lite "bra" bilder, gissa... Det var 206 bilder jag tagit och 90% av dem är valpbilder!!! Det som nu ligger i galleriet är ett litet hopplock, dock ej så mycket valpbilder men väl på alla goa köpare och sina nya små familjemedlemmar :) Kika in vettja men glöm inte att klicka på första bilden så den blir större sen är det bara att trycka på pilen så fortsätter bilderna.
Har rensat så många bilder på datorn också så nu kom några gamla bilder upp också - repris ;)

Alltså vad är det för skitväder vi har? Jovisst det är höst och då faller regnet men det här är inte "faller" det Vräker ner. Idag var första gången på en vecka som det var lite uppehåll men ikväll börjar det igen och ska fortsätta ytterliggare en vecka... Det är så tråkigt Men löven som faller är underbart vackra och speciellt när de är blöta då kommer alla fantastiska färger fram med skärpa. Ja ni ser lite positivt är det iaf :)

Jag har en liten Molly som har stått och hoppat på mig en stund och tycker nog att jag är jättetråkig som sitter här visst hon har de andra också som hon terroriserar men se inget är som matte tycker hon, en riktig "mammagris är vad hon är :) Så nu får jag väl sätta mig ner med gänget och vi har en liten "gosestund", den är viktig!

Kram på er alla och hoppas ni har storstövlar och paraply ;)

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-