Nu har valpisarna kommit :)

Tjohooo valpisarna har kommit :)
Sussi fick 5 stycken, fyra tikar och en hane (alla tingade) och Beah fick fyra hanar (varav en svart är otingad). De är så otroligt fina allihop!
Beah fick dock en pytteliten hane som jag näst intill inte trodde skulle klara sig men med dygnetrunt matning varannan timme så blev han starkare och starkare - tack och lov att det finns ersättning och små nappflaskor!
Han är fortfarande (en vecka gammal igår) en liten plutt men nu äter han själv och går fint upp i vikt :) Han har redan fått ett namn av sin kommande familj, en liten Ragnar.
En tik och hane ur de olika kullarna flyttar till Finland sen. De köpte lilla Mimmi för 3 år sedan och vill nu alltså ha två till, jätteroligt!
En annan valp flyttar ner till Skåne, till Anne som köpte Salsa, fantastiskt härligt detta.
En flyttar till Karlstad och en tik till Degerfors så två blir värmlänningar :)
Den lilla "gröna" killen flyttar till Norrland (skriver färgera de har på halsbandet) och själv ska jag spara en tik så nu är bara lille "bruna" hanen kvar som inte fått en familj.
Vet att det är många intressenter som jag sagt till att "ni får kolla in hemsidan för där skriver jag om valparna" så ni nu som gör det är välkomna åter!

Måste ju säga att jag är djupt imponerad av Sussi, vilken tik att föda, inte en tillstymmelse till att visa att hon hade ont men precis när valpen/arna föddes så kröp hon tätt intill mig i bädden och ville ha "hjälp". Helt fantastisk!
Beah "har ju vanan inne" men var som vanligt med att bädda och stå i, lilla gumman ja man vet ju själv hur det känns efter tre barn vilket ju också gör att man plågas lite med dem, usch...

Nu är det varmt ute, jag ska väl inte klaga men lite för varmt för min del och efter en jobbig maj med bara regn så är jag ju glad att min leriga "gräsmatta" nu torkat upp. De som lider är sanktisarna ja speciellt Ina hon avskyr verkligen värmen så har satt aircondition på kalluft och där ligger hon och njuter.
Av denna värme så gör det också att de fäller päls, jäklar va hår säger jag bara, dammsugaren går på högvarv och ute när jag borstar så är det så enormt med hår så jag måste kratta efter oss, jaja... sånt man får ta ;)

Labbarna mår inte så dåligt av värmen, förutom när vi är ute och går på morgonen eller kvällen för då har Kira det jobbigt, Tuva bryr sig inte det minsta för där är det myror i benen vilket väder det än är. Ja faktiskt är pudlarna som Tuva för även där är det fullt ös men jag märket också att de blir rejält varma efter att ha sprungit en stund och vill då helst vara inne i svalkan.

Hoppas ni alla nu har njutit av midsommar och att ni sluppit regnet. Här har vi haft det ljuvligt, gjort lite kransar till hundarna (som de inte ville ha på sig....hm). Två av mina valpköpare har varit här på besök med sina hundar (den ena har köpt två) så det har varit hundar överallt :) Härligt!

Jag har lagt in lite nya bilder i galleriet men som vanligt så är det inga proffsbilder utan allt är hämtat ur vardagen.

Idag är det midsommardagen (om man nu kan säga så) och jag önskar er alla en skön fortsättning på helgen - och till vi ses här nästa gång :)
Kram till er alla!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-