Tjohoo så glad jag är :)

Jag är så Lycklig !!! Tanja är friskförklarad! Allt såg jättebra ut på röntgen, benen hade läkt fint därinne. Plattan får sitta kvar för det är tydligen ok att den gör det, det är bara om hon i framtiden skulle få problem som den behöver avlägsnas. Så igår hade jag en trött Tanja efter sövningen (inför röntgen). Bättre julklapp kunde hon inte ge mig min lilla plutta :) :) :)

Nu har det varit fantastiska vinterdagar! Bilden är tagen igår och som ni ser så lyser solen och det är -6 grader, perfekt för små Pudel tassar :) Som ni ser så har vi besök av Misti, sonens Chihuahua och Mats sons Tiami, Japanese Chin.
Lilla Misti har bott hos oss i drygt två veckor nu och blir kvar tills efter nyår.
Hon brukar komma hit i perioder så hon får busa av sig och leva lantliv ett tag. Sonen kommer till jul och nyår så det är lika bra hon stannar här tills dess. Hon är så härlig den där skruttan för hon är minst, och "utböling" men jädrar så tuff hon är ja hon tror att hon kan regera och bestämma hur hon vill över alla men Ziva gillar inte att hon "tar sig ton" så henne respekterar hon. Ziva är ju bossarnas boss här hemma och när Misti kom för nära så gav hon en arg blick och ett mörkt morr, jag lovar Misti fattade vinken direkt ;)

Väntans tider, inget är väl som väntans tider...
De här damerna skulle börjat löpa i slutet av nov. början på december men nix :(
Det funkar ju så i Törne att löper en så löper alla och stackars Zicco får fullt upp. Trodde att alla skulle dra igång när Tanja löpte men inte heller så nu får jag väl allt lagom till Jul, hm! Jackie har varit här och hälsat på men inte heller där känner Zicco intresse. Måste ärligt säga att just nu så känns det rätt skönt att bara ha En hane, alltså Charlie är ju ett "det" numer och han var ruskig på tjejerna så nu blir det inte fullt så tufft. Inväntar också Tilly och Beahs första löp. Lite konstigt att Tilly inte löpt än för hon blir ju ett år i januari, systrarna var igång redan i september/oktober, kanske hon blir lite som Lisa (mamma) sen i löp och sen "tysta" löp - hoppas inte det!

Kira och jag tränar på. Hon går "fint" (fot) till och med när hon är lös nu. Vi har inte tränat under Längre sträckor men hon har kanonkontakt med mig det enda som inte sitter riktigt än är att hon ska sitta precis vid min sida, hon är lite "sned" än men vi ska finlira lite mer och mer. Hon går jättefint i kopplet vid min sida när bernisarna är med också - jag är jättestolt!
Har precis fått hem en bok om Nosework som jag beställt så nu ska vi börja plugga, låter helgerna passera först innan vi drar igång. Ser jättemycket fram mot det för näsa det har hon :) Lite synd att det inte finns kurser häromkring men kanske labbeklubben har något fram på vårkanten? Jag är så jädra taggad på att "kursa" oss men allt är ju stiltje under vintern och det är ju roligare att köra med någon mer.
Tilly ska jag också "jobba" med. Hon är lättjobbad men samtidigt en väääldigt svårflörtad dam. Hon är inte den där gosehunden riktigt som man kan locka hit och dit nej det är lite hennes regler som gäller, visst hon går kanonbra i kopplet och jag kan ha henne lös vid min sida men när kraven ökar då säger hon stopp, å andra sidan, utmaningar gillar jag :) men det är det där med TIDEN !!!

Jag tycker allt funkar så himla bra här hemma nu så dagarna rullar på i rasande fart... :) Jag njuter sååå när allt är bra för här, här kan allting hända. Ni som följt mig tidigare vet ju all otur som förföljt oss :(

Ha det nu så bra alla och håll tummarna att det blir parningar snart :)

(Lite nya bilder i galleriet kommer inom kort.)
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv