Åhh de är ju så små...

Först av allt... Vet ni vad Idioten Eva Gustafsson gjort??? Jo hon har raderat bort mängder av bilder som skulle in här, både på alla hundarna och valparna - Jag blir Galen !!! Hur svårt kan det va och trycka rätt på tangentbordet? Alltså jag och datorer....

Så nu har jag talat om det, bilder saknas nu i galleriet men håll tillgodo med de som kom in iaf.
Som ni kanske förstår av bilden så blir det där med aktiviteter med hundarna lite eftersatt nu, dels pga valparna och att jag varit/är sjuk. Mats har varit schyst och gått ut med dem nere på ängarna så de fått rasa av sig men nu drar han till Toscana i morgon med buss och passagerare och kommer hem först om 11 dgr, jaja allt får gå! 
Det blir Lite aktivering ändå som här när jag slänger ut mini-mini matkulor på gården och de får leta efter de små pyttisarna i gräset, på gruset (och lite elakt) i buskarna. De kämpar på kan jag lova men inget är ju som skogen, ska allt försöka mig dit i övermorgon iaf. 

Jaha så har vi nu fått "hälsa" vildsvinen tillbaka, attans! I går när Mats kom hem med bilen så var de HÄR men drog direkt upp i skogen när han kom. Gissa om jag tycker det känns läskigt att gå ut med hundarna på gården för att "kissa natten", jag tycker det prasslar överallt, usch, mest rädd är jag för att Kira eller pudlarna sticker iväg i skogen om de hör något, bernisarna är på tomten men dessa små rackare Vägrar kissa där :/

Så har vi ju de små godingarna (hjärtan och kärlek)!!! 
Beahs så är nu 17 dagar idag och fått upp ögonen allihop. Det glittrar så fint i dem och så har de ju nu visat sin själ därinne, jag älskar det!
Det är ju så fruktansvärt svårt att ta kort på så små svarta valpar det blir ju en svart klump bara men det kommer :) Tanjas små troll är lättare då de är b/t för det bruna sitter ju så till att det blir lite mer konturer.
Alltså Beahs valpar är jättestora, den minsta är i samma viktklass som Tilly var och hon blev ju stor eller ja mellan dvärg. Jag är ju så van alla små dvärgar men Tilly och Beah är ju lite högre, runt 33 cm.
De är så duktiga med sina valpar :) Tanja är väldigt så att det ska bäddas och knölas runt om dem när hon lämnar valpbädden och hon skyddar dem med sin kropp när jag kommer och ska väga dem men bara hon ser att de kommer tillbaka ner i bädden så är hon lugn och jag får klappa och snosa på dem.
Beah har varit lite mer säker av sig, hon litar på mig till 100% men nu är de ju så gamla att det krävs av mig att sitta därinne hos dem och pilla, snosa, gosa och killa på magen. Tack och lov så börjar tjockisarna röra lite på sig, de hör när jag pratar med dem och kryper mot mig förut Bara sov de ;)
Det pirrar i mig för nu börjar snart den där fantastiska tiden man har med små valpar - jag får knappt något gjort nu hur blir det sen då, hejåhå :)

Lilla Tansia är tingad nu redan, eller till 99% vi måste träffas först och så så allt stämmer för alla och blir det inte den köparen så finns där en annan på tur.
Det är tidigt men det är klart, man minns ju själv hur man var ;)

Nästa gång ska jag Inte radera bilderna så då blir det fler på godingarna i Törne :)

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar