Alla valpar sålda och 6 st stannar i Värmland :)

Den här kaxiga lilla Tazza får representera dagen bild, för kaxiga det är de minsann :)

Jisses vilket gäng det är...
Tanja och Tillys valpar är nu 6 veckor och allt går så fooort !!! Om tre veckor ska de ju flytta, ja de flesta av dem iaf för några blir kvar lite längre såhär i semestertider, juni månad.
Beahs valpar flyttar ju om 5 veckor så jag blir ju inte utan valpar direkt och en valp blir jag aldrig av med för hon ska bo hos mig :)

Jag har ju velat fram och tillbaka vem av tikarna ur Tillys kull jag skulle spara, bestämt var ju Tipzie den lilla tjejen men så ångrade jag mig, Tiami får det bli och sådär har jag hållt på. Så var det en mamma och dotter som var här ifrån norra Värmland och ville ha en tik och då jag såg att båda tikarna skulle bli lika bra så sa jag "Välj vem ni vill ha" och så valde de lillpluttan Tipzie. ÄNTLIGEN !!! Nu var det bestämt åh gud så skönt!
Det är så fantastiskt att 6 stycken valpar av 10, (inkl Beahs)  stannar här i Värmland - vilka träffar vi kan ha, jippiiii :)
Det är ju lite roligt för i förra kullen som Beah fick så var det ju också ett par från Karlstad som köpte en tik och hon "Luna" och hon har gjort så stort intryck att ryktet spridigt sig att alla ville ha valpar här ifrån mig och det känns ju toppenroligt att de tycker om mina hundar :)
Ingen av Beahs kull stannar här. Alla Tillys valpar och en av Tanjas valpar (den andra av Tanjas valpar ska till Finland) blir det.
Jag är så glad att det är så entusiastiska köpare för de kommer och besöker sina små godingar lite då och då, jag skickar iof lite lockbete med bilder och videos till dem så de blir extra sugna ;)

Beahs valpar är nu 4 veckor och börjar röra sig ordentligt nu och de älskar när de får vara med de "stora" valparna men det gäller ju att vara med för "the big" är lite burdusa ibland.

Nää det blir bara valptjöt på mig...

Det är så extremt varmt på dagarna så med bernisarna och Kira åker jag till vattnet varje dag så de får svalka sig, alltså vem orkar vara ute i det här? Nu på eftermiddagen var det 46* i solen - sjukt - jag Hatar verkligen värmen likaså hundarna så turerna med alla inkl pudlarna blir på morgonen/fm. Kira och bernisarna ligger i svalkan under buskarna ute och pudlarna följer så gärna med in igen när den här matten får värmeslag.

Det är extremt mycket fästingar i år har jag märkt. Kira klarar sig för hon har sitt bärnstenshalsband men bernisarna får jag plocka en hel del på, faktiskt även på pudlarna. När jag har "mammorna" inne och de ligger i min säng på natten så känns det som det kryper överallt, äckliga djur undrar vad de gör för nytta?

Nää nu blev det långt igen...
Ska sätta in bilder i galleriet men iiinte idag för nu smälter jag snart (om det nu vore så väl, kilomässigt alltså ;)

Kram till er!


 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar