Ska hon bli kvar eller inte ??? Nu har flytten börjat!

Nu har de små börjat flytta en efter en. Det känns bra att alla inte flyttat/flyttar samtidigt för det är sååå jobbigt att skiljas från dem. Alla är ju små personligheter och det är ju nu de är som roligast och lättast att ha att göra med.

På bilden är det Mevas Betzie, Beahs valp, och jag har så svårt att bestämma mig om hon ska få stanna eller inte. 
Det fanns köpare men pga olika omständigheter så är hon nu alltså kvar. Det drar starkt i mig att behålla henne och hon kallas här Lilla My men nu sparar jag ju Tillys valp Tiami som nu heter Sanza och så har jag tingat en (ännu ofödd) hane med b/t gener. Kan jag ha 11 st. pudlar... Jo det är ju klart jag kan 8 eller 11 vad spelar det för roll? Sååå Kanske blir hon kvar ändå... Hjälp jag vet inte....

Alla valparna är besiktigade vid 9 veckor (tidigast jag lämnar ut dem) sen hämtas de ju i etapper så det blir en del ombesiktningar.
En liten goding, Mevas Benjoz, kallas Benji blir kvar till 14 juli hur svårt ska inte det bli när han flyttar !!!
I fredags var de här och hämtade Tanjas Tamira, kallad Mimmi och Det va tufft kan jag lova för hon bor numer i Finland så henne kommer jag nog aldrig mer att se men hennes matte och jag har jättebra kontakt så hon skickar bilder hela tiden och säger att hon är en helt otrolig valp - men det visste jag ju ;)

Alltså nu hade det inte regnat förrän i början på april och värmen har slagit rekord i mannaminne Men...Igår regnade det för första gången så jag tog med mig bernisarna och Kira på en två timmars promenad i spöregn gissa om det var härligt, det bästa som hänt på hela sommaren, kan ju tillägga att jag verkligen avskyr värme. Idag regnar det också och jag hoppas det håller i sig ett tag för stackars bönder, och oss andra för som det verkar just nu är det ju katastrof med skördarna och då ni stiger nog priserna upp på säden.

Nu börjar Daisy tackla av ganska mycket på promenaderna så vi går ganska sakta när hon är med. Hon börjar bli "gammal" min lilla tant, ja gammal för att vara Berner Sennen alltså. När vi är i skogen så går hon bakom mig hela tiden och de andra luffsarna cirkulerar runt mig, alla lösa - jajaja jag vet att man inte ska ha hundar lösa nu men de har Aldrig stuckit iväg, jo när hösten kommer och det har skördats då springer de som galningar över fälten så vi får väl se till hösten hur mycket Daisy orkar.

Nu börjar snart Ziccos kem kastration gå ur kroppen så då blir det dax att knippsa kulorna. Han har varit så lugn och gemytlig som kastrat så helt klart ska han kastreras. Nu blir det inga fler valpar efter honom men hellre det än att ha en matvägrande "kåtbock" i huset som håller på att krypa ur sitt eget skin när tikarna löper.

Ska åka med Ziva till veterinären också för något har hänt med hennes ena framben. Trampar hon snett eller gör en snabb vändning i högervarv så skriker hon till och vägrar gå på benet förrän jag först tagit upp henne och kramat om henne. Detta hände för några veckor sedan och jag tänkte att hon sträckt sig men nu vrider sig benet lite när hon får ont, måste kolla detta så det inte är något allvarligt, det händer ju inte så ofta men det händer.

Galleriet är uppdaterat så kika gärna in där.
Alltså jag tar ju hur mycket bilder som helst med mobilen men när de kommer upp på dataskärmen så ser jag ju hur suddiga en del blir, mer än hälften raderas sen ska ett litet urplock hit också, ja ni vet hur det är...

Ha det gott alla vänner för nu ska valpisarna ut och kissa och få mat.
På återseende :)

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-