Äntligen årets bästa väder !!! 

Lilla MYsans första "tott" :)
Än är inte håret så långt att allt kommer med meen det är en början. Jag är väl ärligt talat inte sådär Jätteförtjust i att sätta upp "luggen" för jag tycker de får ett *argt* utseende men testa måste vi ju.

Så kan jag gladerligt berätta att Tilly Är dräktig och valparna planeras komma runt 3-5 oktober. Vi tog ett ultraljud och det visade klart 4 st men ev låg en liten parvel till där men det var lite svårt att se.
Tilly mår så gott när hon är dräktig, har inte mått illa och äter som sjutton, sen blir hon ju väldigt gosig också ni vet sådär lite extra "mattig" :)
Förra gången var hon ju rund som en badboll och det blir nog så nu också för hon har redan fått en rejäl mage, nu går dagarna fort....

Alltså denna varma sommar och över till denna underbara höst har varit en enda lång jäkla plåga. I sommras orkade man inte gå ut ordentligt med hundarna för det var för varmt och så påbörjas Äntligen denna fantastiska höst och vad händer då, Joo jag får artros i ett knä och orkade knappt stå upp, knät svällde upp och blev dubbelt så stort. Nu äntligen är det tömt på nästan en halv liter ledvätska och cortison insprutat så NU ni kan jag gå igen - Jippiii !!! Vi är i skogen långa stunder varje dag och verkligen njuuuter, som jag och hundarna väntat på detta :)))

Då Daisy nu haft så korta promenader så har hon blivit som en ny hund, glad, sprallig som en unghund och gör rejäla rajder i skogen. Det får bli lite lugnare för henne framgent men just nu så älskar hon sin rörelse :)

Igår tog sig Dennis, Daisy och Kira ett härligt höstdopp under skogspromenaden, deras glädje (speciellt Kira och Dennis) när de rusar ut i vattnet är fantastiskt härligt att se, än är det inte så kallt så det hinns nog med några till hoppas jag.

Tänk lilla MYsan hänger med på allt när alla pudlarna och jag drar till skogs, Santza är ju större så henne är jag inte förvånad över men det där lilla yrvädret, att hon bara orkar hålla igång som hon gör...
Tyvärr så har både Santza och MYsan lärt sig av de andra att det går att skälla när man är glad ibland undrar jag om de skäller bara för.. att de kan och älskar höra sig själva, bustroll!

I december så åker jag till Danmark och hämtar min lille Bieber. Han har inte så starka tan teckningar än men de som finns är skarpa så det ska bli jättespännande att se hur det utvecklar sig och - hur Han utvecklar sig.
Han kommer att vara drygt 12 veckor innan han kommer hit för han måste rabiesvaccineras och det görs inte innan den åldern men det är tur för Mina valpar bör ju flytta först, allt på samma gång hejåhå sååå typiskt mig :0

Igår kom en väninnas hund hit, en Golden som jag ska passa åt dem i 12 dagar då de är på semester. Hon älskar att vara här då Maria ofta åker hit och hälsar på (hon bor i Lidköping). Vi blev bekanta då hon köpte två pudel valpar av mig och på den vägen är det. Stina (som hunden heter) bor i ett villaområde och när hon kommer hit så blir hon alldeles till sig för här vet hon att det är skogen som gäller. Jag går med alla 4 klunsarna samtidigt i koppel också på promenaderna så det är inga problem.
Oj vilket liv det blev nu.... Bäst jag slutar!

Kram till er alla, och fortsatt trevlig helg :)

Obs. några nya bilder i galleriet för de som är nyfikna på hundarna ;)

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-