Det blev fem men vilken förvåning...

Fem små hjärtan födda i Kenneln igår.
De två svarta är tik och hane och de vita är två hanar och en tik :)

Jag måste säga att Tilly är sagolik som avelstik (och annars också Naturligtvis). Hon hade värkar hela natten mot tisdag och hade sååå ont men vid 07.30 började hon krysta och vid 8.50 var den svarta lilla tiken född sen gick det undan för kl 10.20 så var alla fem ute.
Efter att den svarta tiken föddes kom den svarta hanen och döm om min förvåning när det sen föddes en Vit och sen två till !!! I förra kullen var jag säker på att alla skulle bli vita med tanke på linjerna men alla blev svarta så saken var klar det skulle ju bara bli svarta valpar denna gång också... Där ser man hur det kan bli :)
Just nu ligger hon här bredvid mig och alla fem små pyttisar ligger och tuttar så gott på henne och hon är sååå stolt :) Älskar henne !!!

Jag kommer att återkomma, var så säkra men ville bara tala om hur det gick ifall att ni var nyfikna ;)

Kram på er alla fina!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-