14 dgr och Stina åkt hem.

Hejåhopp nu är Mevas gänget tillbaka :)

Alltså kolla vilken skillnad på storlek sen förra gången jag skrev!
Igår var de 14 dgr och så hade de två svarta öppnat sina ögon, idag alla vita.
Det fyller mitt hjärta med så stor kärlek när man kan se dem ända in i själen för det är så jag känner, då först blir de en egen liten individ - Underbart !!!
Det är lite svårt att sitta så här precis bredvid valpbädden utan att slänga en blick på dem då och då, och så blir jag ju så distraherad ;) Svårt läge eller hur...?

En av de vita killarna är jättestor för han väger ca 200 gr. mer än den lilla svarta hanen och 100 gr. mer än den näst största. Undrar vart detta slutar, en jättestor dvärg eller möjligtvis en liten mellan Pudel. Santza var ju störst i den förra kullen och jag lovar hon är rejäl, hon har inte slutat växa än så blir en Stor dvärg och då ska ni veta att hon var mycket mindre vid 14 dgr.

I stamtavlan så kommer den lilla svarta hanen heta Tiloo men husse och matte har sagt att han ska kallas Loki, han flyttar till Karlstad. Den svarta tiken heter Tira och det fick köparna själva bestämma för hon ska även kallas Tira, flyttar till Varberg där hon får en Pudelkompis :)
Den vita stora tjockisen heter Tior, den andra hanen Tino och den vita tiken Tindra.
Ni vet att som vanligt så döper jag valparna efter mammans tilltalsnamn och den här goa mamman är ju Tilly som börjar på Ti... Det är svårt detta med namn, jag brukar ju vilja ha en liten twist på stavningen men denna gång fick det bli enkla namn - ide' torka kan man säga.

Åh käre värld nu ligger alla valpisarna på rygg med den tjocka, nymatade magen utfläkt på sidorna, de ser ut som små bollar :) De drömmer så det spritter i de små kropparna. Undrar vad en sån liten valp kan drömma om?
 
Nu har Stina, en väninnas Golden åkt hem efter att hon varit här i nästan en månad. Hon har fått springa lös på ängarna och i skogen tillsammans med mina andra stora luffsar, något hon aldig tidigare fått gjort i sitt 7-åriga liv. Det har varit roligt att ha henne här och hon och Kira har busat hejvilt, inte kan man tro att hon är sju år, och Daisy faktiskt 10 år för hon beter sig som en unghund när hon sätter den sidan till :)
Allting är så härligt nu för det bara flyter på och hösten har varit/är ju helt fantastisk så det har blivit mååånga och lååånga skogspromenader :) Bästa årstiden på hela året enligt mitt tycke. 

Höll ju på att glömma berätta om min lille Bieber, b/t killen i Danmark!
Han är så fantastiskt fin med ett maskulint fint ansikte. Mats och jag drar till Danmark den sista november och hämtar honom den första december - gissa om jag längtar !!! Jaja jag vet att jag är lite knäpp när det gäller hundar men de är mitt LIV - Love it!

Nu ni mina vänner ska jag dyka ner i valpbädden och snooosa, avundsjuka eller?;)

För de som är lite nyfikna på valparna så har jag uppdaterat galleriet.

Trevlig kväll alla goa hundälskare! 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-