3 1/2 vecka och nu börjar det hända saker...

Kolla läget alltså, nu minsann börjar det röra sig i valpbädden :)

På bilden är det Mevas Tior, den stora "tjockisen", ja jag kallar honom så för han väger 250 gr mer än den minsta lille "Loki". Han blir stor antingen stor dvärg eller möjligen liten mellan. Det är han och Mevas Tindra (vita tiken) som inte är tingade än. Lille Mevas Tino (andra vita godingen) ska flytta till Trosa och kallas "Rossi" som sin pappa :)
Det är så roligt när de blir tingade tidigt så de får följa sin "egna" lilla valp via bilder och lite info. och bor de nära så får de komma så mycket de vill :)
Jag skriver ju även en dagbok som följer valpen där de också sen kan läsa om utvecklingen lite mer specifikt.

Märker nu hur de sakta formar sig, Tior han sover Alltid på rygg, är mest vaken av dem och börjar bli väldigt gosig för sitter jag där vid dem så vill han upp en stund och snosa lite och när jag lägger ner honom ja då ska han upp igen :)
"Rossi" är så otroligt charmig med sina aprikosa öron, nästan lite synd att det försvinner för det är så gulligt !!! Han vill också gärna komma upp en stund.. Ingen ide' att jag skriver så för Alla vill komma upp och och gissa - det vill jag också!
Lilla Tindra är så mysig, hon älskar när jag smeker henne på magen, hon somnar så gott i mina armar. Hon är så vacker min lilla "Isbjörnsprinsessa"! Hon är helt kritvit sååå fin !!!Hon kan fortsätta sova även om de andra trampar på henne. Så lugn och go!
"Loki" är den som rör sig mest, han gillar att gå runt i bädden så han tränar nog för fullt inför framtidens utmaningar = mycket bus tror jag (änså länge ska väl tilläggas för alla ändrar ju karaktär med tiden). Han är så totalt kolsvart, jättefin! Tror nog han kommer att hamna runt toy måttet.
Sist men inte minst den härliga "Tira". Hon är lite mer åt det där hållet att äta och sova är dagens fröjd mer än så behöver man väl inte göra, eller;) Hon utmärker sig lite extra så hon har lite vitt längst ut på ena baktassen, det brukar ju försvinna men hon har både svarta och vita klor där, första gången jag sett faktiskt. Sen har hon ju sin vita strimma på bröstet, ja hon är så söt !!!

Alla pudlarna har nu fått komma in i rummet. Ziva är ju den, som vanligt, vill ta åt sig "mammarollen", hon verkligen Älskar valpar! Tilly och Zicco är ju halvsyskon och Ziva är mamma till Zicco så här är det rena släktkalaset :)

Snart så tar valparna mer och mer tid av mig så jag passar på att åka till skogen och gå långa promenader och njuta av hösten med min andra älsklingar. Tilly har fått följa med en gång, lite mindre tur för jag vill ju inte att mjölken ska sina än.  
Jag har testat att ge valparna lite vom och nötfärs men glöm det, bara mjölkbaren som gäller!

Ja som vanligt numer så är det bara valparna som kommer på pränt men jag lovar er att Alla andra i Mevas gänget mår superbra - och glad är jag :)

Lite mer bilder kommer snart men tyvärr så har jag filmat mest men ska skärpa mig!

Allt Gott till er alla!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-