God Fortsättning - 2019 !!!

God Fortsättning på året !!!

Hoppas alla känner sig nöjda med 2018 och att ni kan blicka framåt med nya tag inför 2019.
I kenneln är jag nöjd efter året som gått, alla hundar friska och några kullar som förgyllt tillvaron med en liten extra guldkant. Personligen har väl året varit sådär halvbra med tanke på att kroppen inte har gjort som jag velat och så denna fruktansvärda värme... pust, stön, stånk... i år blir det bättre, hoppas jag.

Idag har jag och de stora luffsarna varit och tränat lite "samällsträning", de är ju inte så vana att gå bland folk och andra hundar så detta och alla ljuvliga dofter tror jag tog slut på dem trots att jag inte går så långt och med myrsteg.
Myrstegen beror ju på mitt knä men det blir bättre för om två dagar så blir det en ny kortisonspruta (Jippiii). 
Denna halka är inte så speciellt skoj, vi har is Överallt på gårdsplanen och bakom huset på traktorvägen är det glashalt (som ni ser på bilden bredvid Tino) och även om jag går i "gräset" så är det isfläckar både här och där, ja men ser man från den positiva sidan så är det inga leriga golv inne iaf. :)

Jag känner och känner på Kira om där är några fosterblåsor men hon är ju så kittlig så det är omöjligt att avgöra men om jag gissar så går hon tom och skulle det va så så gör det absolut ingenting för nu är några utställningar inprickade och jag hoppas innerligt att mitt knä blir bättre så Kira och jag kan gå spår i terängen igen, vill ju så gärna ha championatet. Håller tummarna...

Nu har det varit lite löptikar här i huset så Rossi har varit (är än) hos en kompis till Mats och mig så han får lugna ner sig lite och det funkar jättebra, 14 dgr semester det är lagom för honom (tycker jag som vill ha hem honom pga längtan).

Hoppas era fyrfotingar klarade nyårs smällarna. Här smällde det litegrann nere i samhället med fyrverkerier och då det knappt hördes hit så var det lugnt med stressen på hundarna.
Som jag fattat det så har de bara fått skjuta på speciella platser men att det från i år ska bli förbjudet att skjuta överhuvudtaget, det låter bra och jag hoppas det är sant. Såg att flera komuner börjat med laserljus istället och det är ju så fint att se så hoppas det tar över :)

Vad har jag nu egentligen för tankar inför detta året? Ja det är Naturligtvis att alla hundarna får vara friska sen vore det ju lite mysigt med labbevalpar då jag aldrig haft det tidigare, det kan ju omöjligt vara värre än när Daisy fick sina bernervalpar för då sa jag Aldrig mer för de var huliganer av värsta sort, bajsade och kissade överallt i huset (där var det tomt i bollen att bli rumsrena) bet sönder allt som det gick att bita i, köksmöbler, trappan, väggarna, rivna tapeter... ja herregud listan kan bli lång. Så önskar jag att Tanja och ev Beah ska få en kull valpar till sommaren, att Bieber ska klara hälsotesterna sen ser jag fram emot att försöka fixa till en valpträff i vår/sommar. Alltså mina förhoppningar är att det ska bli ett spännande år (men Hallååå vilka önskar inte det... ;)

Nä nu blev klockan 17.00 dax för "aftaskaffe"!

Var rädda om er så syns vi snart igen :)

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-