Min älskade Charlie är nu i Hundhimlen

Nu har hundhimlen fått en ny stjärna - min älskade goa Charlie!
Det gör så ont i mitt hjärta att jag tror det brister snart, och tårarna verkar aldrig ta slut. Det har gått två dagar sedan han somnade in och jag tittar fortfarande efter honom om han är med i flocken.

Charlie var en riktigt, riktigt snäll hund alltid kolugn, Skulle det slå ner en bomb så skulle han bara lyft blicken och tänkt "Jaha.." 
När vi haft "leta" (letat små korvbitar eller nåt som jag lagt ut i skogen bakom huset) så ville han Inte komma in, det kunde ju ligga en liten bit kvar, så han fick gå här ute i sin ensamhet och lukta, ja rätt beskrivning på honom vore nog att han var oerhört lik tjuren Ferdinand som satt där och luktade på blommorna.
Charlie gjorde inte många knyck i sekunden, han tog dagen för det den gav.

Charlies ena korsband gick av. Prognosen på just honom var mycket dålig. Han hade även skadat sitt andra bakben så belastningen skulle bli för stor.
Han kallades inte "Tjocka Charlie" utan innehåll, han var tjock och det pga sköldkörteln, det spelade ingen roll hur lite mat han än fick så fortsatte han öka i vikt.
Fy faan rent ut sagt så svårt det är att ta ett sånt här besalut :(

Älskade lille Charlie jag hoppas du nu kan "springa på de gröna ängarna".
Tack för alla fina år du gett oss tillsammans och Tack för alla underbara valpar du givit, du kommer alltid att finnas hos oss genom dina barn, barnbarn... det är en tröst!

Du kommer alltid att finnas i mitt hjärta!
Älskar dig!
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-