Snart är lilla Sussi här :)

Hejsan mina vänner Äntligen är jag tillbaka :)
På bilden är det Dennis och Daisy.

Hela windows photo har lagt av så jag har inte kunnat göra något med mina bilder men som tur är så är Mats ena son datateckniker så han har nu hjälpt mig provisoriskt till han får tid att fixa nytt.
Jag och datorer är INTE vänner alltid händer det nått när jag sätter mig här, vare sig det beror på mig eller något annat strul :/

Inte så mycket har hänt faktiskt mer än att vi njuter av lite mer sol (tack och lov inte så mycket värme) och bad. Kira och Dennis (faktiskt) älskar att bada så det blir minst ett par turer i veckan.
Kira har fått viltspåra en del, vilket hon älskar och nu sist trodde jag inte hon skulle ta det. Jag drog till skogen där det nästan bara är sand mellan de spretiga småtallarna, lite torr mossa här och där. Jag tänkte att jag måste ju testa. Spåret låg ett dygn i torkan men döm om min förvåning när hon perfekt följde blodspåret och klöven, alltså hon är otrolig!
Känner mig lite sugen att börja med Santza också för även hon har en nos av "guld". Det är sååå mycket jag vill göra med hundarna men jag har numer lärt mig att ta det lugnt och göra en sak i taget. Om jag inte längre trånar efter championatet så kan jag ju varva Kira och Santza i spåren, naturligtvis ska Kira få fortsätta som nu men jag behöver inte stressa upp mig att "jag måste"... Vi får se vad som händer.

Vet ni... om fyra dagar är lilla Sussi här !!! Den lilla norska tikvalpen som jag ska importera. Nu räknar jag ner må ni tro :)
Hon är sååå fin, starka fina tan tecken, ja alltså hon är en liten b/t Pudel men det har ni nog förstått ;)
Lovar återkomma med bilder så snart hon anlänt och "bott in sig".

Om en månad är det dax att börja kolla in pudeltjejerna om de kommer i löp, även Kira men tror nog hon dröjer för sist hade hon 9 månader mellan löpen. Skulle tjejerna dra ut på tiden så kanske jag hinner kolla Biebers hälsotester för jag vill gärna ha honom till Beah.

Snart kommer göbben in och ska titta på motorsport så då tar jag pudelgänget och drar till skogs :)
Några nya bilder i galleriet. Måste skärpa mig och fota mer.

Ha det bra alla ute i "cyberrymden" och trevlig lördags kväll :)

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-