Välkommen Sussi :)

Nu är hon här !!!!
Lilla söta Sussi har nu infunnit sig hos oss och i flocken. Alltså hon är helt otrolig, totalt orädd för de andra hundarna och hon är pigg och framåt absolut en av de bästa hundarna jag köpt in. Tack Else Marie Pedersen "Farytale Breeding's" i Narvik, Norge.

Hon har det fint nu lillpluttan för jag sover på golvet med henne och varje natt har hon knyckt min kudde för hon ska ligga tätt tätt intill mig "men nu sörru lilla pluttan har jag lagt dit en till så du får en egen, och jag en egen" vi får väl se hur det går ;)

Det är sånt underbart väder ute, inte varmt och inte kallt helt enkelt perfekt. Vi har varit till skogen varje dag för nu har artros värken lugnat ner sig (värt att gå på artros skola:) så nu knatar vi på. Det "värsta" är att det tar så mycket tid, jo jag har tid men jag hinner inget här hemma, usch jag ser hur smutsiga tassar (efter regnskurarna) traskat runt här inne men jag ids inte längre skura golvet varje dag, besökare Måste behålla skorna på när de kommer in, om jag säger så... Det är ett "hundhus" kan jag säga, hund bäddar i varje rum, pudlarna har tagit över dubbelsängen så jag sover i "hundrummet", ja de måste ju få plats ;) Sen har jag ramper och trappsteg så de kan ta sig upp och ner för sängarna och soffan (de kan hoppa men njuter av fördelen), soffan, där ligger alla pudlisarna på dagarna och på nätterna intar de större lufsarna soffläget = ja ett "hundhus" :)

Nu är det vår och snart sommar och med det innebär förfrågningar om valpar, skulle behövt ha ett gäng nu men det blir till hösten och många har redan ställt sig i "kö". Det där kösystemet har jag ju inte utan de som verkar bra och som hör av sig kontinuerligt de får förtur.

Just nu har jag 11 st pudlar som ligger runtom mig och sover, det är lugnt, skönt och mysigt. Zicco kan morra lite inbland då nån av de andra kommer för nära när han sover, han talar om att han behöver minsann svängrum, de övriga kan gott tränga ihop sig.
Han är lite rolig han Zicco för han har blivit en kopia av sin pappa (Charlie), lite rundare och slöare och tar det mesta med ro.
Det är så intressant att ha så här många hundar för man får studera så många olika personligheter, ingen är den andra lik och tur är väl det för fy sjutton om alla skulle va som Beah som skäller som en galning när vi går ut och hon ger sig inte förrän man tar upp henne en liten stund - allllt är Mats fel, jaa faktiskt, för han har skämt bort henne med att hon inte Kan gå ut förrän hon fått komma upp i famnen och gosat en stund, skrutthund men så är hon "hussegris" också :)

Nej mina vänner nu reser sig en efter en så nu är friden slut, bara att avsluta här och gå ut en sväng.

Nu är galleriet uppdaterat så kika in den som vill.
Allt gott till er!

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-