En katt bland hermelinerna

Jaha mina vänner som ni ser är flocken utökad :) Nej nej nej hon är bara här i en övergång.
En person kontaktade mig och frågade om jag visste någon som var intresserad av en Chihuahua på 6 månader och det var lite panik (av personliga skäl), det visste jag inte men tokdum som jag är när det gäller hundar så kunde jag inte göra annat än att köpa in henne.
Hon heter numer Zola, 6 månader med fin stamtavla men hon ska Inte gå i avel då hon har ett litet överbett, söt och liten så det förslår :) Mina hundar är ju dvärg men när hon står bredvid dem så ser de ut som storpudlar.
Är någon intresserad eller vet någon som önskar sig en liten tik så hör gärna av er.
Krav: Ett garanterat gott hem utan småbarn (vill ju inte att hon ska skada sig då småbarn kan vara lite hårdhänta), helst också en hundkompis.

Lilla Sussi är heeelt underbar, men det förstår ni nog ;) Hon växer så det knakar, stora tassar har hon också så jag tror med säkerhet att hon blir en rejäl dvärg eller liten mellan.
Hon och Zola busar i princip konstant de har så otroligt roligt när de far fram på golven eller ute på gräsmattan. Zola är ju inte van det här gänget men hon är liten och tuff, precis som Sussi :)

Vart tog det vackra vädret vägen?
Nu har det regnat konstant i tre dagar och kyligt är det också, så tråkigt :(
Vi har kört lite "leta" övningar ute iaf. Jaa jag tycker det är töligt att gå ut och gå när regnet vräker ner (pudlarna också) så nu hoppas jag att solen tittar fram snart. Måste säga att det är väldigt skönt att bo på landet med stor inhägnad för bernisarna och Kira vill vara ute vilket väder det än är, så de ligger under taket och myser. Pudlarna springer på baksidan av huset men just nu går de bara ut och gör sina behov sen vill de in igen.

Daisy har fått fler och fler fettbulor under skinnet. Jag känner igenom henne varje dag så det inte finns några cancerknutar, det är ju så vanligt hos bernisar och hon börjar bli till åren men se "krutkärring" det är hon :)
Alltså pälsen på henne och Dennis är ju hopplös, de är så tuffsiga och jag har köpt en speciell karda för att få bort det men va sjutton dagen efter har de tuffsar igen, såg de inte så fula ut så skulle jag vilja raka ner dem - nej jag Ska Inte göra det men...

Nu har jag uppdaterat galleriet igen - bara så ni vet ;)

Nu ska jag krypa ner under pläden i soffan och mysa med pudlisarna.
Kram till er!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-