Killen som återkom!

Hej på er alla vänner :)

Nu skäms jag att jag inte skrivit tidigare men ibland så kör allt ihop sig...

Så har Mevas Tior kommit tillbaka, han på bild bredvid Bieber, och så här såg han ut :(
Har aldrig tidigare varit med om en så bedrövlig päls, stora tovor överallt och i dem satt små kvistar som skavde mot hans skin. Klart jag blev ledsen och förtvivlad!!!
Han heter numer Charlie (som hans morfar gjorde) men jag kommer dit.
Charlie hade inte haft det dåligt i sitt hem nej kanske snarare tvärtom eller???
För att göra en lång historia kort så kom han tillbaka pga att han var För mycket fäst vid sin husse. Hussen kunde aldrig lämna huset utan honom för han ylade och gnydde, sprang fram och tillbaka och var supernervös och så kunde inte familjen ha det, det spelade alltså ingen roll för Charlie att övriga familjen var hemma.
Jag är så otroligt glad att hussen kontaktade mig så han kunde få flytta tillbaka hit Men...
Direkt så visade han en översexualitet på gänget här hemma, han varken åt eller sov på två dygn.
På söndagen var ett jättehärligt par här från Dalarna och hälsade på då de ville köpa valp härifrån om någon av pudlarna ska para sig. På tisdagen kom Charlie tillbaka och då kontaktade jag dem och frågade om de ville ha en omplacering och att det var en bror till Tino (alltså 9 månader). På torsdagen kom de och hämtade honom, sen blev allt kaos. Stackars paret hade fått en panikslagen kille då frun blev "hans" och som i tidigare hemmet så kunde hon inte lämna honom. Frun var helt förtvivlad "Vad ska vi göra Eva, det funkar inte". 
Vad hade stackars Charlie varit med om egentligen? Något är det för i övrigt så är han en stabil kille med ett kanonpsyke.
Naturligtvis fick han komma tillbaka hit. De hade kämpat i en vecka med honom men han hade total panik, helt galen och det funkar ju inte.
Nu är han här och varken jag eller Mats bryr oss om honom något speciellt så han inte får en ny person att bli för fäst vid (men han kollar vart jag är men bryr sig inte när jag lämnar honom). Han håller sig i flocken och det går jättebra förutom att han är sååå kär i än den ena sen byter han till den andra. Nu har han varit kär i den kastrerade Zicco i två dagar men han blänger bara på honom och tycker att Charlie är allmänt jobbig. Sussi har legat risigt till ibland men det handlar ju om att jag måste bryta mönstret så han inte får fortsätta. Den 28/8 ska han kemkastreras så får jag se hur han reagerar och är när han inte är så hormonstinn. Lille killen!
Han får nu stanna här så jag får se hur han utvecklar sig och blir allt bra så ska han senare omplaceras men då får det bli till någon som redan har hund/hundar. Han är så otroligt snygg så det är ju synd om han måste kastreras permanent men men vi får väl se hur detta slutar...

Lilla Chihuahuan Zola har nu funnit ett underbart hem! Hon kom till ett par som haft Chihuahua tidigare men som fick somna in i våras pga ålder, så detta blev lyckat :)

Så har vi min lilla ögonsten, Kira, är hon dräktig eller??
Har ringt runt överallt för att göra ett ultraljud men det är fullt överallt så nu har jag beställt tid för röntgen (det funkade tydligen bättre). Jag tror hon är dräktig för magen har ändrat form men då hon tidigare varit skendräktig så vill jag veta och då är ju röntgen bra för skulle det visa sig att hon faktiskt Är dräktig ja då ser vi ju också hur många valpar det är där inne :) Hon är på dygn 33 idag.

Lilla Sussi, hjälp vad hon växer! Hon ser så rolig ut nu för benen är hur långa som helst, ni vet sådär rangliga som tonåringar är.
Gänget i övrigt mår toppenbra och just nu så njuter vi för det är svalare ute, ca 20 grader, när vi hade 43 grader då var det farligt ute för hundarna så jag körde luftkonditioneringen och alla hundarna låg utslagna på golven, det va hemskt! Själv blir jag sjuk av värmen, får feberfrossa och ont i hela kroppen, blir yr och mår illa, känns precis som när man är på väg att bli riktigt riktigt dålig. Strunt i det nu mår vi alla gött iaf. :)

Jag har lagt in lite nya bilder i galleriet bla på Charlie (de i Dalarna döpte om honom till Charlie och han lyssnar på det så därför får han heta så) där syns bild på hur han såg ut när han kom och sen hur vacker Pudel han blev :)

Nu ska jag ta Kira på en promenad så vi får lite "egentid" för det behöver vi.

Lovar uppdatera så fort jag vet något om Kira!
Kram på er alla!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-