Vill ni ha Pudel valpar, hör av er för här går det fort...

Hejsan go vänner :)

Fölk frågar..Varför skriver du aldrig mer på hemsidan? Nja har väl tyckt att jag inte har så mycket spänning att ge er denna gång men.. här är jag!
Först av allt vill jag berätta att Tanja blivit mormor :)
Det är lilla valpen som flyttade till Finland som blivit mamma till tre små gryn. De är sååå små, den minsta vägde bara 70 gr och de andra runt 90 - 100 gr. små små pyttisar :) Vikten går uppåt så jag hoppas den lille plutten klarar sig :)

Nu är Tuva så stor att jag knappt ser skillnad på henne och Kira när jag tittar hastigt. Den 2/2 blir hon 5 månader och jag undrar hur stor hon kommer att bli??? Större än Kira iaf. Tänk dessa två "bråkar" hela tiden. Tuva har ju blivit så stor så nu ger hon igen på Kira för jag känner också sårskorpor i Kiras nacke, Kira biter inte men hon låter som ett Lejon när de drar igång.

På tal om Kira, hon har skadat sitt bakben. Först när hon haltade utan att sätta ner benet så tänkte jag direkt, attans har korsbandet gått av? Jag har känt och klämt men inget verkar onormalt så nu har hjärtat slutat dunka för jag tror hon fått en rejäl sträckning för nu sätter hon ner benet och går litegrann. 
Det är så jobbigt tycker jag när något händer för de kan ju inte prata.

Skador ja, Daisy har blivit lite sämre med sin höft så nu får hon gå på jämt underlag och kortare promenader. När hon ska vända sig om snabbt så ramlar hon med bakdelen.  Hon verkar inte ha speciellt ont men jag ska nog fixa en röntgen på henne, kanske höftleden är dålig och då är det ju bra om hon får smärtstillande resten av sitt liv.
Gammeltanten blir ju 12 år i år och aldrig varit sjuk, det är högaktningsvärt. Medel åldern är ju bara 6-7 år på en bernis så jag är jätteglad att hon hänger med än, min lilla skrutta!

Så har vi de dräktiga pudlarna, Tanja och Tilly. Man kan se att magarna blivit stora på dem redan och halva tiden har gått. Runt den 20 sitter jag nog i valplådan, först Tanja sen Tilly fyra dagar senare.
Jag är sååå spänd på vad som kommer ut ur Tanja, vilken färg och storlek. Har ju aldrig tidigare gjort den här kombinationen så det är spännande.

Tre valpar är tingade och sen har jag några som jag lovat höra av mig till. Är någon intresserade av valpar så får ni höra av er för här går det fort...

Alltså detta väder vi haft har inte varit roligt, ingen snö bara blask, jag blir så trött. När jag skurat golvet så får jag max njuta en timme sen kommer gänget in med leriga tassar igen och inte sjutton syns det då att jag gått runt med skursvabben så svetten sprutat. Jaja de bor ju här inne också så det är bara att svälja och se "glad" ut...hm.

Jag försöker lägga in lite bilder men se datorn är trög och bara tuggar, en ny vore inte fel men det kostar.
Kostar gör allt hundarna också. 2019 gick jag back så det visslar efter. Folk tror man gör sig pengar på valpar men det gör man INTE, jo kanske om man bara hade två hundar men här är de 14 stycken. Ja jag vet att jag valt det själv men attans jag orkar inte lämna bort hundarna bara för att de inte avlas på längre, de är mina bästa kompisar och de är man rädd om :) Men nu har jag bestämt att fler blir det inte (tror jag;) vore iaf roligt att få en generation till efter Tino, då blir Lisa gammelfarmor. Nej jag måste hålla mig, fasen man blir ju inte yngre direkt.

Jag är så glad över Kiras valpar, alla köparna säger att de aldrig haft så fina valpar tidigare, både psykiskt och fysiskt. En riktigt bra kombination med Enzo.

Gud vad jag skriver, jag hade ju inget att skriva om...
Nu ska jag testa igen om jag får in lite bilder så ni kan kika på.

Hoppas vi alla får ett bra (hund) år 2020 :)
Syns snart igen!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-