Valpisarna och övriga gänget.

Hallå där ute, nu är jag tillbaka :)

Det har varit Påsk dock ej i roliga tider för ingen har väl missat corona :(  Vad är det här för skit som har drabbat världens befolkning? Jag hoppas verkligen att ni därute klarat er, som tur är har jag det för att få detta med feber och elände med 13 hundar och därtill valpar det funkar bara inte...
Som tur är har valpköparna också klarat sig så vi träffas och trivs :)

Nu har lilla Mevas Tara "Stella" flyttat. Det känns faktiskt konstigt för hon var en valp som märktes - och hördes :)
Nu är alla besiktigade och väntar på sina nya hem, en del flyttar andra stannar kvar längre (bara mysigt att ha någon liten valpis kvar).

Som ni nog förstått så är det fullt ös i detta hus med hundar och valpar så tiden att sitta här har varit begränsad. Nu är klockan sena kvällen och ögonen går i kors av trötthet men jag kan inte svika er längre.

Jag har fått för mina synder kan jag lova - Tuva!!!
Hon är som en Berner Sennen valp hur påhittig som helst.
Vi håller på att riva köket för att förnya det bruna tråkiga 70-tals eländet och det är kartonger och skräp överallt, och säckar med skräp lite överallt, och så har jag en Tuva... Jisses varje gång man vaknar så är det nåt som hänt trots att man ställer allt på bänkar (de som är kvar) så nog sjutton vaknar man till ett kaos med utrivna saker överallt i huset :( Vad göra, jo man ränner häcken av sig i skogen och hoppas den fyrfota ska bli trött, men icke !!! Nån som vill ha en trotsig tonåring ;) hon är gratis just nu :o

Valparna är för härliga, jag älskar den här tiden. Det är fullt röj av dansande små ben som far runt överallt. Jag har en speciellt, killen som är b/t, hans svans viftar hela tiden och den lille skrutten är hur tuff som helst. Han drar iväg på egna vägar och bara "försvinner", oups där var han vissst i bädden med de stora pudlarna eller så kommer han inte in när jag ropar på honom, han har visst funnit en rolig pinne som är ack så mer intressant. Mossa drar smågänget in så "pyntat" hus har jag :)

I galleriet har jag många valpbilder - jag vet men jag vill gärna visa er så fantastiskt underbara de är!

Så har vi stackars Dennis. Han hade så mycket tovor trots att jag borstat honom så nu har jag klippt ner honom i fanerna bak och på benen så han ser faktiskt ut som en unghund utan päls bakifrån, lilla gubben... Han är så bedrövlig att jag vägrar gå i Vålberg med honom, det är Bara skogen som gäller nu, glada är de men samhällsträningen går åt fanders, Tuva behöver det.
Kira gick så lätt att träna "gå fint" men Tuva hon tycker att man faktiskt kan gå hur som helst, ingen som helst respekt för vad Jag tycker. Ska nog börja träna henne mer  stenhårt vad gäller att gå i koppel. Dennis och Kira går så fint bredvid mig men Tuva har knäck i öronen :/

Jag har varit vid badplatsen med de stora, Dennis blev badsugen och drog iväg bortöver i vattnet, Kira kallade att hon var fin i kanten och tittade bara på Dennis, hennes favorit just nu är geggiga diken men Tuva slängde sig i efter Dennis och var överlycklig - vatten!!!
Det blir nog en rolig sommar...bad, bad,bad :)

Alla stora pudlarna mår prima, inte ett moln på himlen och jag njuter.

Är så otroligt glad att allt flyter på i plustecknet men jag måste erkänna att jag saknar min Daisy otroligt mycket, min gammeltant...

Så, det var lite uppdateringar :)

Hoppas ni har det bra alla fina! Ska försöka uppdatera snart igen men det är som det är just nu så håll ut, jag finns här :)

Kram till er!
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-