Valparna flyttat och Beah dräktig :)

Hejåhopp :)
I Törne händer det grejer må ni tro.

Jag har tyckt att Beah har blivit tjock men då inga rosa tuttar framhävts så inte tror man, eller...
Jodå enligt ultraljudet igår så kunde det konstateras att hon var dräktig, två stycken små varelser fanns därinne kanske någon mer gömt sig men de var så stora så det borde vi sett.
Nu är då frågan, fick Bieber till det eller är det Rossi som fick till det trots att löpet var över (?). Kommer valparna i början på maj ja då är det Bieber, i mitten av maj ja då är det Rossi. Herre gud säger jag bara!!!
Bieber fick ju inte till det med Santza och vad jag sett heller inte med Beah (klart han kan ju fått in den utan nått häng), är det Rossi ja då vette sjutton hur Beah är skapad för helt klart var hon ur löp, ingen hane hade brytt sig om henne på flera dagar så de fick vara tillsammans. En dag när jag i godan ro satt och drack kaffe så blev det misstänkt tyst i vardagsrummet, jag gick dit och kollade och då satt Rossi och hon ihop - med stor publik kan jag säga ;) Efter detta så brydde sig inte Rossi mer. Vad tror man om detta?
Nu får jag alltså gå här och vänta med 10 dagars spännvidd när hon ska valpa, sicken skit...
Är det någon som är intresserad av b/t valp så är det bara ni hör av er :)

Nu har alla valparna utom Mevas Tairon "Frasse" flyttat. Det är tomt...
Tre flyttade till Karlstad, en till Arvika och så lille Frasse som sen flyttar till Halmstad.
Det är tur jag har lille Frasse kvar så jag får snosa "valp". Han är så fantastikt underbar den här lille skrutten, Alltid glad, totalt orädd, hänger med på allt och så är han ju väldigt "mammig" mot mig. Älskar att sitta i famnen likväl som han biter tag i örat eller drar mig i håret :)

Måste erkänna att det är lite kaos att leva i kartonger. Bara längtar tills köket blir färdigt. 
Den där jäkla Tuva längtar nog inte för hon håller fortfarande på med sina hyss. Inatt gick mobilfodralet igen (ska banne mig köpa ett av gummi och kleta in i ättika) så va det lite viktiga papper som låg i partiklar, likaså min kalender där jag skrivit upp allt som ska hända framöver (blir en spännande tid detta).
Tycker jag lägger undan allt så hon inte ska finna... undrar vad jag nu ska hitta på för gömställe???

Så har vi träffat Tuvas brorsa Stiftis. De är helt kopior av varandra hade inte Stiftis haft ett halsband på sig så hade vi inte sett skillnad på dem. På nära håll kunde man se att han var Lite bredare längst fram i nosen.
Vi va till tjärnen och badade och tjohooo så roligt de hade det :) Så fort vi slängde ut pinnar så slängde sig Tuva i efter dem, tog den och skulle sen tillbaka men se då var Stiftis där och snodde den för henne så han kom lycklig tillbaka till stranden för att visa upp sitt objekt, hm ;)

Nej nu har jag suttit här en stund och lille Frasse vill nog ut och springa en stund så jag säger... På Återseende gott folk :)

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-