Här händer det grejer!

Hejsan på er alla :)

Först och främst vill jag tacka alla er som messat, ringt och mailat om att ni önskar köpa valp. Ni är säkert över 50 stycken och jag önskar jag kunde gjort er alla lyckliga men tyvärr så är nu alla valpar tingade.

Ja nu har Beah nedkommit med tre fina valpar, två b/t och en aprikos, alla tikar.
Det fanns även en hane men fosterblåsan sprack innan han kom ut så han var för medtagen för att orka vidare. Det är tragiskt men så kan det gå tyvärr.
Beah mår bra och som vanligt så har hon grädde i tuttarna för oj vad de går upp i vikt, riktiga små "tjockisar" redan ;) Idag är de 5 dygn.

Igår den 16/5 så åkte min lille prins härifrån, lille Frasse (Mevas Tairon). Han har gjort ett stort avtryck i både oss tvåbenta och i gänget. Vilken otroligt härlig valp! En liten kille som aldrig såg motgångar utan bara möjligheter. Han har gett oss många skratt men nu har han flyttat till Halmstad till sin nya familj och jag hoppas och tror att han fortsätter ge den familjen lika mycket glädje och kärlek.
Det är lite "jobbigt" när man har dem kvar längre för man fäster sig ju så mycket vid dem trots att man vet innerst inne att de ska flytta.

Den som mer flyttat är Zicco, ja ni läste rätt - Zicco!
En helt underbar kvinna var här och hälsade på (hon bor i Karlstad) för att träffa mina pudlar. Hon var så sugen på att köpa just Pudel och då helst en omplacering, jag hade ju ingen...
Så satt vi här ute och direkt så hoppar Zicco upp i hennes famn och där låg han. Då det var några år sedan hon haft hund så sa jag att du kan få låna honom över natten så får vi se om jag inte kunde övertala henne att köpa en valp ist.
Att låna ut Zicco var definitivt inga problem för var det någon i det här gänget som skulle vilja det så var det just Zicco.
Dagen efter kommer de tillbaka och jag frågar då om hon nu var beredd på en valp. "Neej jag vill ha Zicco!" Det hade gått jättebra, han den lille skrutten hade levt lyxliv kan jag lova!
Jag trimmade och gjorde honom fin tills dagen därpå, och så flyttade han!
Idag har de varit på besök så han skulle få träffa och härja omkring med sina forna kompisar och jag såg hur han tydde sig till henne, helt underbart !!!
Ibland blir allt bara så rätt. Snart kommer han igen för då ska vi lära nya matten att trimma, och vad passar inte bättre än på sin egen hund :)

Att det i år varit så stor efterfrågan på valpar tror jag handlar mycket om denna corona krisen, många är hemma och jobbar, är kanske permiterade eller uppsagda och då ser man att man får så mycket tid att lägga på en liten valp och det är ju onekligen helt perfekt.
Jag vet inte om just jag haft turen att stöta på så många intressenter som faktiskt har planerat tiden även efter allt detta. 
Vad händer sen? ja det är en fråga som många uppfödare fått tampas med denna vår. Jag har dock turen att finna bra köpare till mina valpar. Den aprikos tiken och den ena b/t ska till Stockholm och en b/t tik ska ner till Jönköping. Allt som det verkar just nu men de är tingade dit iaf.

Jag hoppas allt går bra för er i denna corona kris. Det här är inte roligt. Personligen har jag väl ingen panik för här är ju smittspridningen inte så stor men det är klart att man undviker affärer med många människor och nära kontakt med alla valpköpare osv. för jag vill Inte bli sjuk, hur skulle det då gå med alla hundarna, och framförallt valparna för Mats kan inget om hur jag sköter dem. Nej nej nej nu håller vi alla avstånd så vi får väck den här skiten!

Till nästa gång jag sitter här så har jag en överraskning, vänta och se... ;)
Cyberkram till er alla !!!

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-