Hallå Hallå... De Är dräktiga !!!

Alltså mina vänner - Både Tanja OCH Santza är dräktiga !!!!
Har precis kommit från ultraljudet och jag hade inga större förhoppningar ang Santza då de sa att inseminationen var för tidig 2 dgr. Man ska lyssna på sina hanar! Attans så glad jag är nu ska Tanja och Rossi få valpar och Santza och Bieber, shit va glad jag är :) :) De såg två på bägge men sannorlikt var det fler sa de :)
Båda beräknas valpa i slutet av juli och leverans i slutet av september. Många har redan hört av sig så nu kan jag ge några ett gott besked.

Valpisarna växer så det knakar. Nu avskyr de att vara i rummet, nej ut i huset är mer spännande och det får de vara men ibland måste de sova, och ha lite lugn och ro med Beah så de får tutta. Jo de tuttar än men de äter även fast föda, alltså rackarns vilka tjockisar de är ;)
Det är så tråkigt att det är så här varmt, 30 grader och mer... pust och det är dumt att ta ut dem för de blir slöa med en gång i värmen så de får härja inomhus tills kvällen kommer Då kan de vara ute och leka en stund.
Torsdag idag och i tisdags var de 6 veckor så det är dax att träna rumsrenhet men men det blir förhoppningsvis svalare snart.
Så har de nya mattarna och hussarna varit på besök, helt otroligt att jag finner så bra köpare, superglad för det :)

Ina. Den damen växer kan jag säga. På en vecka har hon dragit iväg någon centimeter så det går sååå fort men så är hon lite småstel ibland när hon ska resa sig upp. Det blir inga promenader med henne utan hon springer (läs lunkar) på tomten och så har vi en tur i skogen bakom huset som hon får gå, bäst att vara rädd om tjejen!

För labbarna och Dennis är det bad som gäller, liksom för pudlarna eller en liten skogssväng på förmiddagen innan det blir för varmt.
På tal om pudlarna så trivs Zicco och Rossi finfint i sina nya hem. Zicco och hans matte var här och firade midsommar hos oss och ja må då säga att det tydligt syns att han trivs med sin nya matte. Han springer först till henne sen till mig för att bli klappad men när de skulle hem ja då blev han lite orolig att matten skulle lämna honom. Det är heeelt fantastiskt att se!
Jag har alltid varit den shåpiga typen och tycker (naturligtvis) att de har det bäst hos mig men nu är jag överbevisad, även äldre hundar kan flytta och få det bra :)

Jag hoppas ni alla haft en fin midsommar! Här har vi tagit det lugnt, varit hemma och myst. Jag och en vän som var här gjorde små midsommarkransar till valparna och Ina, de blev så otroligt söta (ni får kika i galleriet).
Alltså finns det något vackrare än Pudel valpar? Nej. Labbevalpar är fina men...nja de slår inte pudelvalpisarna.

Det tar tid med valpar (man vill ju snosa och sådär ni vet men sen har jag ju övriga gänget som ska ha sitt, sen kanske man behöver städa lite, åka och handla, fixa käk... alltså dagarna går så fort och jag stressar runt som en iller för att hinna med allt, om jag säger såhär... Den som funderar på att ta valpar fundera en gång till för även om det är gulligt med valpar så tar det både tid och pengar.

Kanske har ni märkt att det är stor valpbrist i Sverige nu. Corona har nog lite med detta att göra, folk jobbar hemifrån och sen är det semester och möjligtvis blir det hemmajobb till hösten också, folk har nu Tid med en valp men sen då när livet går tillbaka till det normala, vem kan passa valpen (för de är valpar länge)? Hunddagisarna blir fulla och man kan inte ha med hunden/valpen till jobbet. Tänk nu på alla att en valp kan Inte vara ensamen hemma i timmar.
Jag har nästan ont i magen av vad som kan ske på Blocket efter allt detta, kommer det att vimla av hundar som ska säljas i panik? Hoppas verkligen inte det, och en sak kan jag säga om ni funderar på att köpa valp av mig, ALLT sånt ska vara planerat redan nu! Som jag sa tidigare, jag har haft enorm tur med superbra köpare och jag hoppas innerligt att det fortsätter.

Nej nu må jag sluta, tror nog att jag kunde töla på hur mycket som helst men nu kallar hundarna på uppmärksamhet.
Kika in i Galleriet och se alla mina underverk!

Cyberkram till er!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-