Nu har de flyttat! Äntligen löper hon.

Valpar valpar valpar... Bilderna i galleriet är de sista bilderna på valpar för nu har alla flyttat, och det känns tomt :( Man är ju van nu att ha de där små tussarna springandes utmed golvet och sällskap i valprummet...
Alla valparna har fått superbra hem och jag kan inte göra annat än önska dem Lycka Till !!! :)

Hej förresten det har jag ju glömt att säga men som ni kanske förstår så har hjärnan nästan kokat senaste veckan då alla nya valpägare varit här och hämtat sina godingar och innan dess så måste ju valparna vara nybadade och trimmade. 
Mina egna hundar ser ut som... ja lurvtroll så nu ska de få sig en rejäl genomgång så även de blir fina igen.

Kira har börjat löpa !!! Nu hoppas vi att Bamse och hon fixar detta. Små svarta lakritsbitar är inte fel :) Nu kan det ju blir bruna chokladpraliner också för Bamse är brun och Kira har en brun mamma så detta blir spännande!

Förfrågningarna haglar in både vad gäller pudlar och labbevalpar.
Pudelvalpar blir först till våren, då ska Sussi, Beah och Tilly paras. Sussi och Beah får b/t och Tilly svarta och  ev vita.
Som jag sagt i tidigare inlägg så har jag ingen kölista, känns det "rätt" mellan mig och intressenten ja då är det bara att börja terra mig för annars glöms ni bort i mängden av intressenter. När jag skriver här att någon är dräktig då är det bara att "köra igång" med terrorn innan dess är det ingen ide'.

Nu har jag beställt tid för borttagning av tandsten på Tanja och Beah, fattar inte att de får så enormt mycket när de är dräktiga det är samma sak varje gång Santza har klarat sig än så länge men jag funderar på att köra hela gänget, ja de som har något. Det är dyrt, jäkligt dyrt ca 4000 per hund men då ingår sövning och röntgen. Skulle faktiskt inte våga ta tandsten utan sövning då jag hört att hundar avlidigt pga att tandsten hamnat i lungorna vid enbart lugnande. Jaja vad gör man inte för sina djur!

Tuva ska röntgas h/d, e/d och Tanja ska kastreras, gissa om Evidensia tjänar pengar på mig...Uhhhh !!!
Kan inte ha Tanja gående här under löptid då hon inte ska paras mer (fått 4 kullar) för hon är en riktig luring, vänder gärna upp rumpan och säger "varsågod" ;)

Jag glömmer helt bort tiden när jag sitter här för nu är klockan 21.30 och det är dax att natta pudlarna (de tassar runt om mig - de vet).

Njut av valpbilderna i galleriet och var rädda om varandra!
Jag uppdaterar om Kira blev dräktig, lovar!!!

kram till er!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-