Det blir inga labbevalpar. Tuva röntgad Hd/Ed = Fri runt om !!! :)

 Hejsan Alla nu är jag tillbaka :)

Det har hänt så mycket så jag vet inte riktigt var jag ska börja... Jo jag börjar med Tuva!
Den stora glada nyheten är att Tuva är röntgad i höfter och armbågar och hon är helt fri runt om, inget "skräp" någonstans så om ett år är hon klar för avel :) Skulle bara önska att jag kunde meritera henne i något, spår, utställning men va fasen denna koronan hittar allt på mycket skit, alla utställningar har varit inställda i år och jag ger mig tusan på att det blir så nästa sommar också för den skiten verkar inte försvinna :( De har börjat med exteriörbedömningar på en del ställen i Sverige men de är ännu få så vi får väl se vad Skk hittar på.

Rossi har parat en tik, Lucy, utanför Jönköping och det blev 6 st valpar - Jättefina! Bäst att säga att alla är tingade. Alltså det är sånt tryck på valpar så det är galet, har nog 30-40 stycken som Redan hört av sig och vill ställa sig i kö men jag har ingen kö utan när tikarna är konstaterat dräktiga så får man lämna in en intresseanmälan (sen kan jag välja och vraka hahaha ;). Alla ska ha en ärlig chans så håll koll på hemsidan och hör av er direkt när ni ser att jag skriver om dräktighet :)

Jaa detta var de positiva nyheterna. så till alla er som skrivit mail, messat och ringt så är inte Kira dräktig.
Alltså jag har nog alldrig skrattat så mycket under en parning. Bamse förgyllde dag efter dag... Han var inte ett smack intresserad av bruden som pressade upp baken framför nosen på honom och sa "kom igen nu då jag vill ju ha dig ;)" men se Bamsen han tyckte att gyttjebad, lukter och de andra av mina hundar var mer roliga. Ja gud va vi har skrattat :))) Hahaha helt klart fattade han inte ett skit. Bamses ägare skämdes över hans uppträdande men va tusan det va ju inte hon som skulle para hahaha sånt här händer. Till våren får Enzo komma på besök igen för de valpar som de gjort tidigare är fyllda av lovord. Varför bryta konceptet... Jo jag älskar Bamsen och ville så gärna ha valpar efter dessa två men men så är det.

För att återgå till den totalt rabiata labben Tuva så måste jag nu säga att hon lugnat sig liiite. Nu hoppar hon inte upp på fönterbänkarna längre och river ner - och äter upp, mina krukväxter, hon biter inte sönder allt som kommer i hennes väg och framför allt hon gräver inte gropar i trädgården så man tror att man snart möter kineser Men hon äter upp allt hon ser omkring sig på natten, ligger det ett papper någonstans (ex en kallelse jag hade till läkaren som låg 1,5 meter högt och jag glömde naturligtvis bort tiden) så tar hon det. Jisses jag glömde att stänga toadörren en kväll och på morgonen låg 4 toarullar i partiklar, toaborsten hade inte längre någon borst kvar och handtaget var uppätet till hälften till det så hade hon lyckats få tag på en tandborste vid handfatet och hundschampot va det slut på de hade hon käkat upp korken på... jaa listan kan bli lång när man väl börjar men hon har lugnat sig :) När vi är i skogen så springer hon Hela tiden, hon kan inte gå det är säkert - vilken energi hon har! Kan väl säga att jag ser fram mot att hon blir äldre och lugnare :)

Nej fy sjutton nu är klockan sent igen, Jag har inte tid på dagen att sitta här, det ska sorteras bilder som ska in i Galleriet, det ska uppdateras lite här och där... Jamen käre värld få inte krupp på bilden av Kira som jag la in på startsidan hon ser ut som världens fetlabbe men det är hon inte (bara lite mullig ;) nej hon ser ut sån för hon har ju sååå stora hängtuttar efter hon fick valparna så underlinjen syns inte, Nej bruden är vackrast i hela världen - egentligen!

Nu ska jag slänga mig i fotöljen en liten stund innan gänget ska ut på nattpinken.
Ha det gott alla så syns vi snart igen!
Cyberkram :)

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-