God Jul !!!

Hejsan gott folk :)
Nu är det snart Jul - och det bara regnar och regnar... 
Julen blir nog konstig för många i år men det är bara att gilla läget och göra det bästa vi kan av situationen. Jag tror även att julruschen i affärerna blir mycket mindre, de flesta handlar klappar på nätet som sen ska skickas ut när och fjärran så Postnord har häcken full. Hos mig har 3 paket kommit bort så aldrig mer att jag skickar utan sändningsnummer.

Nu är det definitivt att Lisa flyttar. Lilla pluttan har fått det så bra, fantastiskt skönt! Fick ett kort på henne härom dagen så hon stod där så vacker i sin nya sele :)

Gänget här hemma då, jo de mår så bra så men Dennis saknas enormt mycket, bara en sån här liten grej som när jag va ute och gick med labbarna och honom så kom han med sitt stora huvud och tryckte det mot mitt ben för då ville han att jag skulle smeka hans ansikte och klappa om honom. Nu finns han inte där :(

Nämen nu blev det ju negativt allting...

Jag väntar på att damerna ska komma i löp så det blir små valpisar snart. Förra året så började de i dec/jan och i juli i sommar så nu i januari så bör det dra igång iaf. Ska bli så mysigt med små valpar igen, man saknar det men det är skönt att få ta en liten paus imellanåt.
Har ju väldigt gärna viljat ta labbevalpar nu i vår också och hon ska inte löpa förrän i maj så det Kanske funkar.
Det är så roligt för nu är det 5 st valpköpare till som vill köpa sin andra valp härifrån och de flesta vill ha redan i vår och såklart så går de före andra intressenter men det blir ju fler kullar än en så det ska nog räcka till en del.
Jag har nu haft över 260 förfrågningar på valpar (och de blir fler och fler) och tyvärr så kan jag ju inte hjälpa alla. Jag har sagt att de får hålla koll här för här skriver jag ju vad som sker och När någon är parad/konstaterat dräktig så får de höra av sig igen.
Jag har ingen kölista för då skulle intressent nr 267 aldrig ha en chans utan jag hänvisar hit så tar vi det därifrån,

Alltså jag har ju 2 berharder men ja må ju säga att de är olika, Väldigt olika i sättet. Ina är den lugna typen men har fullt av spring i benen. Elsa är tuff och "på", hon dänger faktiskt ner Ina redan, eller... ja hon hänger i nacken på Ina tills Ina lägger sig ner och Då kommer pudlarna och ska va med men Ina hon bara ligger där helt lugnt. "Domaren" över Ina och Elsa är den minsta i flocken, toyen Tanja. När damerna racar så är Tanja med och skäller spelar ingen roll hur fort det går eller vart de springer hon är med, snacka om att hon får motion :)
Jag har ju på baksidan huset och runt altanen satt upp kompostgaller som inhägnad och Ina hon stannar så fint därinne men se Elsa hon har kommit på att man faktiskt kan hoppa över dem, hundskrutt! Vet inte hur många gånger jag hämtat in henne på gårdsplanen (tur hon inte går någonstans.) Öppnar jag dörren till groventre'n så kommer hon viftande på svansen och är jättelycklig.
Idag har jag köpt mer staket så nu ska det höjas, ja iaf där hon kommit på att hon kan gå ut.

Har precis druckit kaffe och ätit tårta då käre maken fyller 65 år idag men pension för honom, glöm det nej han kommer att köra på som vanligt och just köra är vad han gör, skolbarn. Han har ju ledigt hela sommarlovet men då har firman hans högsäsong så lungt blir det aldrig med honom och det skulle han inte fixa ändå så det va bra med det. Det är som med mig jag skulle aldrig kunna vara utan mina hundar.

Jag vill nu önska alla härliga läsare en riktigt...

                                                              GOD JUL !!!

Ha det gött alla fina och ta hand om er :)

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-