Tilly parad och Vem vill äga Tuva?

Så är Tilly parad med Bieber, ja ni läste rätt - han fixade det alldeles själv, Jippiiii !!! Nu inväntar jag Sussi och Beah. De två får black and tan och Tilly svarta (och ev vita.)
Riktigt spännande detta!
Jag har en hel del intressenter på Tillys kull så där verkar det nog redan kört för fler men... inget är omöjligt, kanske någon finner valp på annat ställe, kanske de ångrat sig ja vi får se.

Så till Tuva.
Jag är så ledsen och besviken på mig själv. Jag har sååå ont av artrosen att det helt enkelt inte funkar för mig att gå spår ute i ris, stubbar, grenar, sten och stockar, känner mig helt *jä..la* invalid och den tjejen behöver Mycket mer än jag kan erbjuda. Hon är världens goaste men det räcker inte och det räcker inte för henne att bara springa av sig i skogen hon måste få JOBBA och då helst med nosen för jädrar vilket luktsinne hon har, skulle bli helt perfekt i viltspår, eller kanske nosework. Jag kommer INTE att sälja henne som enbart sällskapshund. För den som ev vill avla på henne framgent så är hon fri på HD/ED, HNPK, EIC och CNM. Som ni nog förstår så är hon ingen "billig" Labrador då hon har så högt avelsvärde. RING för mer information 0761693042.
Det jag söker är MKT seriösa köpare.
Att sälja en egen uppfödning (ja annars också) är skittufft. Jag lovar, det är många tårar och ångest inför detta beslut :( men jag vet att det är ett rätt beslut, för Hennes skull.
Usch nu rinner tårarna igen...

Jag har fått mängder av sms, telefon, mail och på messenger (över 300 st) ang valpar och det är jätteroligt och alla har jag svarat men tyvärr nu börjar det bli trögt att svara och jag vill så gärna ta hand om de som redan hört av sig. Hör ni av er när jag skriver att någon är parad så har ni större chans för att ev få köpa en valp, eller ligga på mig med "terror" ;)

Alla hundarna här hemma mår prima.
Ina och Elsa växer så det knakar. Ina hoppas jag har växt färdigt på höjden för hon är hög... Kanske drygt 10 kg saknas på Ina då hon kommer att "grova på sig"
men Elsa saknar nog minst 20 kg, alltså de blir stora dessa sanktisar och jag Älskar det!
Tyvärr så är de mest med i skogen och springer så detta med koppelträning ligger lite efter men de gånger jag gått med dem i koppel har inte varit några som helst problem, hoppas det fortsätter så! När Tuva ev flyttar så ska jag gå med alla tre (med Kira) men med fyra...nja.

Nej mina vänner nu slutar jag för denna gång.
Livet känns lite skit i coronatider men Mats friska söner var här på Ny År och det va jätteroligt, mina barn är för skraja men det blev ett lugnt och trevligt nyår ändå :)

God fortsättning kära läsare !!!

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-