Inget är som väntans tider...

Nu blir jag galen... Här har jag suttit och skrivit ett långt inlägg och så trycker jag bort allt, attans så arg jag blir !!! Jaja vi börjar väl om då...

Väntans tider va det ja, faktiskt så är det verkligen väntans tider nu för om 14 dagar så är Sussis valpar beräknade, Beah får vänta ytterliggare tre dagar. Faktiskt så skulle det inte förvåna mig om båda får samtidigt, så hade jag en annan gång då en tik födde på natten och den andra tiken drog igång på morgonen. Där blev det inte mycket sömn kan jag lova.
Beah och Sussi är rejält runda om magen nu och denna värmen gör det inte lättare för dem. Nu mår ju inte pudlar dåligt av värmen över lag men de här damerna söker sig gärna till svalare ställen.
Alltså jag kan inte fatta att Bieber fick 8 stycken valpar med tiken som han parade i Lidköping, nu var ju hon mycket större (mellan) än Beah  men ska jag ge mig på en gissning så får hon 3 eller 4 valpar, likaså Sussi nja kanske jag vågar mig på en gissning på 5 stycken. Alltså med Sussi är det ju jättesvårt då det är första gången som jag ser hennes mage, vad tror ni?

Några som mår riktigt dåligt av värmen är Ina och Elsa, de flåsar och flåsar och dricker mängder av vatten. De är ju inte riktigt avlade för värme, speciellt inte de långhåriga men ibland önskar jag att jag kunde klippa ner dem men njee det går ju inte för pälsen skyddar ju också. Jag är personligen ingen vän av värme men jag står hellre ut med detta än den blöta leriga maj som vi hade här, usch säger jag bara...

Ja promenaderna hänvisas till tidiga mornar eller sena kvällar.
Kira avskyr värme men se Tuva hon bryr sig inte, fullt ös ändå, pust!
Det märks så väl på Tuva speciellt, att de alltid går kopplade nu för hon har så mycket uppdämd energi, det är bara när vi åker och badar som hon verkligen trivs, Kira likaså. De kan simma och simma i evigheter om de fick och då kommer de till sin rätt och vad de egentligen är ämnade för.

Nu kan jag tyvärr inte skriva så mycket mer för klockan drar iväg och hundarna vill "sova natten" men jag hoppas ni alla haft en fin dag - Sveriges Dag!

Så fort jag får tid efter att valparna fötts så lovar jag skriva igen.

Kram till er :)

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-