Tummen upp på besiktningen :)

Nu har Kitty aka Stella och Kimmi aka Duncan flyttat.
Så otroligt bra hem jag funnit åt dem, jag är så glad :) Stella hamnade hos en jättehärlig familj i Äppelbo där hon får kompis av en äldre labradordam (bra för henne så hon lär sig lite vett och etikett för ojojoj så självständig och busig tjej), Duncan lever nu vilding i Norge hos ett yngre par där han på somrarna ska vara med och vandra i fjällen och på vintern hänga med när de går "på tur" med skidor, toppen!!!

Så har de besiktats. Wow så nervös jag var för hur skulle det gå för Rocky? Alla fick en tummen upp - jippiii, enda negativa med Rocky var att framtassarnas trampdynor slits mer på insidan (de är plattare där) och att han har spretigare tår men vad gör det för tänk er... Inget hjärt och lungproblem, tassarna är en baggis med tanke på hans tidigare rörelsemönster. Detta var en stooor lättnad! Nu ska han få leva här med oss som en liten maskot :)

Santza har flyttat till sin son Ziggy i Eskilstuna och Tilly får nu all uppmärksamhet i Kristinehamn. Varför nu detta?
Båda är, eller Var ska jag väl säga, två tjejer som inte tagit för sig av livet riktigt om man nu jämför hur de har det nu. Här har de alltid knatat och gått bakom mig när vi varit ute och gått nu minsann så härjar de, och myser till 100% så nu slipper de trängas med alla andra hundar för uppmärksamhet - Nu trivs de!!!
Det är svårt att skiljas från hundar man haft i flera år och det jag nu gör är helt ifrån mina värderingar men då jag nu tidigare sett hur bra de får det så gör det inte så ont och de får det så bra. Mitt ego har fått sig en törn kan man säga , allt är inte "bäst hos mig"....

Om ni minns så har Kira en knöl under halsen. Det var ett lymfom (cysta) men helt godartad . Den har inte växt mer så den behöver inte tas bort.
Fy sjutton så nervös man blir för allt när det gäller ens hundar/djur.

Den 6/4 så ska Ina röntga höfter och armbågar (Hd/Ed). jag är liiite orolig på höger fram då hon var så halt där när hon var unghund och det satt i armbågen/bogen. Nu måste ni hjälpa mig och hålla tummarna för går nu detta bra så Kanske hon paras vid nästa löp.

På tal om paras. Om Beah och Sussi kan vänta med sitt löp till mitten/slutet av april så ska de två paras och då blir det b/t valpar.
Detta blir Beahs sista kull sen nästa år så får Molly ta över stafettpinnen om hon går igenom hälsotesterna.
När Sussi och Molly sen "gjort sitt" så blir det nog inte fler pudelvalpar tror jag, vi får se men just nu känns det så.

Lite nya bilder finns i galleriet, dock mest valpbilder såklart ;)
Titta och njut så syns vi snart igen!
Allt gott till er!!! (i dessa tragiska "krigstider")

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-