Ina UA på Hd/Ed :) Tjejerna parade.

Ja ni kära läsare, trasig dator... skittöligt! Nu är den igång men bara en liten stund så jag hoppas hinna skriva färdigt först. Hade jag råd så skulle jag köpa en ny men nu ligger annat på prio ett listan så jag får stå ut med detta strul ett tag till.

Nu i dagarna är både Sussi och Beah parade med Bieber som pappa.
Kan säga direkt att jag INTE tar emot intresseanmälningar än för jag måste veta hur många valpar det blir för jag har sedan länge några som måste få gå först men jag kommer att skriva här så fort jag vet/de är födda (mitten på juli). Alla kommer att bli b/t.

Inas höfter och armbågar var helt fria - Jippiiii :) Snart ska Elsa få röntgas också (närmar sig sin 2-årsdag), hoppas att även hon är fri!
Ina löper nu så denna gång blir det ingen parning då de andra två brudarna är parade men vid nästa löp så vore det roligt att få fram små nallebjörnar :)

Då jag och pudlarna och sanktisarna är mycket i Nysäter och håller på så har även det blivit deras andra hem, de älskar att åka dit och de älskar att åka hem. Vi har funnit en del vägar att gå på men som det är på landet så har man inte så mycket att välja på utan man traskar ut i skogen (och hoppas man finner hem igen;). Ska faktiskt köpa plast/pappersband så jag kan snitsla där jag går för tänk om hundarna "fryser till is" och det finns varg i närheten då vill jag veta åt vilket håll jag ska gå.
Det där med gräsmatta kan man glömma där för det heter mossmatta på den tomten. Det är naturtomt med tallar osv men sen är det mossa, gissa hur hundarna ser ut, för att inte tala om golven i huset... tur att jag har en bra dammsugare ;)

Det är så mycket jag tänkte berätta för er men nu står det helt still.

Rocky har växt till sig rejält, börjar bli stora killen, 4 månader och han är ett riktigt bustroll men så är ju labbar de första två åren - "tokiga"! En morgon när jag kom upp så hade han varit inne i badrummet och sett mattan som låg där likväl toarullspåsen med 24 rullar ALLT hade han bitit sönder i partiklar, det var papper i hela nedervåningen och mattan saknade både hörn och gummi som sitter under så jag slog mig mot pannan - Neeeejjj :0 Ja ja bara att städa och han va ju såklart lika glad för det och nu i efterhand så kan jag skratta åt eländet :)
Jag brukar alltid dra ur alla sladdar ur kontakterna när jag går och lägger mig, så även denna gång men se en sladd till den nya golvlampan hade jag missat att gömma undan så den där spjuvern hade under en natt gnagt på hela sladden och bitit av den längst in där den sitter fast i lampan, skarva? ja det vette sjutton om det går men en sak är säker jag va Väldigt glad att jag inte glömt att dra ur den från kontakten!

Måste ju tyvärr också berätta att Tanja flyttat så nu är gänget bara 5 st (hade ju för några år sedan hela 11 st pudlar). Det var ett Mycket svårt beslut men det kom en familj som ville hälsa på pudlarna för att se om deras dotter var allergisk (vilket ju är svårt att kolla här med de andra raserna också). Hon reagerade dock inte nämnvärt mycket men de fick ta hem den lilla skällande prinsessan på prov för att se hur det gick och där blev hon kvar, ja vem blir inte kär i en Pudel? Nu skäller hon minsann inte så mycket men här var det alltid hon som drog igång flocken, tänk hur det kan vara. 
Hon är en sån personlighet att man älskar henne ända in i själen så detta har varit tufft men nu lever hon verkligen som en prinsessa och det är hon värd :)

Jag hannnnn !!!
Bäst att ge sig nu så inte datorn slockar i sista sekunden.

Ha det gott alla, och nu ikväll så är det ju fredag så jag önskar alla en
Trevlig Kväll :)
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-