Nu har de flyttat ja alla utom Kajsa då förstås :)

Käre hjärtanes vad tiden går såg nu att jag inte skrivit sen i början av augusti. Inget att skylla på mer än valpar, valpar, valpar...

Hej igen kära vänner! Säkert har många "övergett" mig då jag varit frånvarande så länge men jag hoppas inte det.

Elsa röntgad ua på både hd och ed (höfter och armbågsleder). Tänkte para henne nu vid hennes löp men ser att en del "sitter kvar" med sina valpar och Det vill inte jag riskera så jag hoppade över.
Nu när denna jäkla panedmi, då Alla köpt hund och sitter nu i klistret (som vi befarade) och ångrar sina köp, överallt tycker jag mig se hundar som är ett - två år till salu. Blir så ledsen men för er som söker vuxen hund nu har ju ett ypperligt tillfälle meeen kolla så hunden har stamtavla och säljaren är seriös!

Sälja hundar ja, här har det varit rykande efterfrågan på valpar men vem vill inte ha en underbar Pudel :)
Nu har det flyttat valpar långt upp i norr och långt ner i söder. Två ska ev bli blivande avelshundar och övriga har också fått fantastiska hem. 
Jag har två familjer där det visat sig allergi på andra hundar men vill testa en Pudel, funkar det inte så får de så gärna lämna tillbaka.
Alltså 8 valpar är många, faktiskt! De är ju så otroligt goa och jag lägger ner så mycket tid på dem (älskar ju detta) men detta med rumsrenhets träning, in och ut när man tidigare har 9 hundar är ett himla pyssel och de vuxna hundarna måste ju få sina promenader också, ja allt tar tid för sen har man ju ett hem som måste skötas också, eller...

Just nu ligger 9 st hundar runtom mig helt utslagna för idag har faktiskt Mats fått gå ut med sanktisarna och labbarna, jaha varför då? jo jag mitt klantarsel har tänt eld på halva köket (olyckshändelse) och däribland mig själv också. Jag blev bränd ordentligt på ena underarmen och har faktiskt för jävligt ont men men bara att bita ihop det gåt ju över så småningom.
Jag längtar verkligen ut i skogen men så har ju älgjakten dragit igång - ve och fasa för ingenstanns kan man ju gå nu så det får väl bli lite samhällsträning.
Har köpt selar till alla pudlarna så nu är tiden förbi (för ett tag) att springa lösa, jag undrar allt hur det kommer att gå??? De är inte vana att gå kopplade och nu åker vi till stugan en stund och då ska de även gå tillsammans med sanktisarna och Rocky, Kira stannar hemma hos husse. Hon är sååå bortskämt, är med överallt och då menar jag överallt, utom på hans jobb någon timme på förmiddagen och eftermiddagen någon timme då han kör skolbuss.

Ja nu är det bara Kira som är med husse för Tuva har flyttat till ett eget hem där hon inte behöver hävda sig för en morsa. Hon har det superbra där och igår fick jag fina bilder där hon var med i skogen och plockade svamp, hon behövde vara ensamhund :) Lilla gumman jag är så glad.
Helt otroligt men alla vuxna hundar som jag placerat om har fått sådana otroligt bra hem. Det trodde jag inte kunde kunde hända jag som varit emot det så men ack vad jag bedragit mig, de har verkligen funnit sig tillrätta i sitt "förevigthem". Får många bilder och historier om vad de gör, en (Tilly) är till och med som besiktningsman vid tåg, så de kör rätt och så. Ja allt detta är helt Underbart!
Döm aldrig någon som omplacerar en avelstik och tänker att "hur kan de", det har jag gjort men nu vet jag bättre.

Lillskruttan Kajsa är nu riktigt "mammig" hon är med mig överallt. Jag hade två valpar kvar en månad och det märktes att detta blev väldigt konstigt. Efter att den sista valpen åkt så blev hon lite vilsen och då får man ju rycka in. De kunde inte hämta tidigare av olika anledningar, men nu har hon funnit sig i flocken förutom när Rocky får ett race då kommer hon och gömmer sig bakom mina ben.

Rocky ja min lille "swimmer", hanns tassar ser inte så bra ut men ska be veterinären kolla honom nu vid 1-års vaccineringen. De sa från början att det inte fanns nåt att göra men jag undrar allt ja. De är så utflutna och vrider sig rejält innåt och jag tror nog att hade de ev gipsat honom i rätt läge så skulle han inte se ut som han gör, alltså detta som är nu måste ta fruktansvärt hårt på hanns leder framgent. Jag håller tummarna att det blir bra till slut för den busen vill jag inte mista.

Herregud vad jag skriver... Ja jag tar väl igen lite kanske. Nu har valparna flyttat och jag ska förhoppningsvis förbättra mig men jag ska till Tallhem (Värmland Nysäter) och fixa lite med huset - gissa hur rabatterna ser ut efter 13 veckor, allt har växt igen :( 

Jag säger på återseende - och säkert snart igen!
Kram på er!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-