Molly Gentestad! Ingen "hängning" kanske det blir ändå?

Hej på er :)
Är lite stressad just nu då jag snart drar iväg upp till Tallhem, bäst att åka dit nu när vädret ska bli kanonfint denna vecka. Det är sååå mycket som ska göras i trädgården, klippa häck, göra iordning rabatterna men så är det ju detta att alla hundarna vill vara med och "hjälpa till" så det blir en massa extrajobb men det får man ta, roligt har de iaf :)

Jag vill så gärna skriva och berätta om Molly och Bieber.
Tyvärr så blev det ingen hängning vid parningen men hon har skrikit till några gånger när jag inte sett så kanske har han varit där och "duttat" lite men om det blir några valpar av det det är ytterst tveksamt, tiden får utvisa nu satsar vi på Sussi till sommaren.
I ärlighetens namn så ska det bli skönt att få en "fri" sommar för det var nu mååånga år sedan jag inte har en kull under den tiden.
Både Molly, Kajsa, Elsa och nu Ina har löpt så gissa om killarna haft det jobbigt...

Så har Bieber haft en tjej här för lite kärlek, en jättefin tik och vi hoppas att han nu får bli pappa till där iaf.

Molly har jag nu Gentestat för ögonsjukdomar, dels för PRA/prcd och även PRA/rcd4 och hon är helt fri.
Var tvungen att Gentesta PRA/prcd då hon var den fjärde generationen som inte var testad (på Tinos sida) och för att få registrera valpar så måste de vara kollade plus att man vill ju veta själv också så det inte dyker upp några ovänliga sjukdomar.

Tänk jag är så dålig på att ta kort men det ska bli skärpning så jag kan fortsätta visa er mina godingar :)

Humöret på topp, väskorna packade och hundarna förväntansfulla då de Vet att vi ska till Tallhem för allt står där det brukar innan avresa. Ska bli riktigt skönt att komma ut i skogen och tystnaden ett tag. Det är fantastiskt att vara hemma men när det gått några veckor så längtar jag upp igen...

Nu har jag berättat lite om läget här, framförallt ville jag berätta om Molly och Bieber då jag vet att ni är ett härligt gäng som vill ha valpar härifrån.
Vet fler som parat så det kommer säkerligen finnas valpar till alla :)

Ha dä gött mina vänner och njut nu så länge solen tittar fram :)

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-