Alltså 3 1/2 vecka och redan... Två otingade, sugen? Hör av er :)

Hejåhopp hur har ni det efter midsommaren,,, och värmen? Nu längtar jag Verkligen efter lite kyligare väder, hugaligen jag blir så fysiskt dålig när det blir så här varmt, frossa, feber, ont i kroppen och framför allt så bara rinner svetten av mig inte ett dugg roligt kan jag lova men nu va det ju inte om mig ni ville läsa utom om godingarna här hemma, kanske mest de små ;)

Tänk så tiden går fort när man har valpar. Först ligger de bara där, snuttar på Molly och sover, sen försöker de resa sig upp litegrann dock omedvetet först tror jag sen kommer de små glittrande fram och man ser en egen liten individ kika fram, de ser dock inget till att börja med men jag får en så skön känsla kanske det häftigaste under hela "små-valps-perioden".
Idag är de redan 3 1/2 vecka och gissa, de går redan till tidningarna och kissar!!!
Jag studerade dem noga igår och när de vaknade så gick de iväg på sina små ben till tidningarna jag har runt bädden och kissade, bajset sköter Molly om än.
Igår fick de en liten smakportion av lite mousse som två ratade men se den stora tjejen Moa (hon med ljus nos) hon tyckte det va supergott så hon smaskade i sig alltihop - jo hon är matglad när det gäller på Molly också och så märks det Väääl på magen och vågen :)
Idag åt de andra också för nu smög jag in innan Molly skulle dia dem och jag garderade mig väl idag med att lägga på rejält med mat, och fatet blev tomt!!!

Idag kom stamtavlorna också, nu är de offentliga och registrerade i Skk.
Alla köparna till mina valpar får ett medlemskap av mig i present till  "Svenska Klubben för Flerfärgade Pudlar", sen får de ju med en massa annat också men Det är till valparna. Tycker det är så roligt att fixa detta, jag går runt överallt och letar "braiga" saker :)

En liten valp av syrrorna är tingad och det är lilla Moa, hon ska flytta till sin "faster" i Stockholm :)
Sååå roligt när tidigare köpare kommer tillbaka och vill ha en liten goding till, jag blir så glad de må ju betyda att jag föder upp bra hundar eller hur, jag känner det som en stjärna i kenneln. Sådärja oj vad jag tog i nu då, jaja en Liten klapp på axeln till sig själv kan man väl ge , " du självgoda kvinna" hahaha.... ;)
Nää då finns inget självgott i mig, jag bara skämtar men roligt är det.

Övriga gänget!
Elsa och Ina är inne i en fällperiod, det är hår Överallt trots att jag borstar dem varje dag men även Kira (som aldrig tidigare fällt) fäller litegrann så även Rocky, jag säger bara det vilken tur att det inte är är så mycket för de andra två bjuder på desto mer. Tacka vet jag pudlarna, inte ett hår så långt ögat kan nå Men det är dax för trimning igen, vill gärna ha dem kortklippta i denna värmen så en del behöver andra inte men ansiktena och tassarna ska va helt nertrimmade, tycker Jag men detta är ju upp till var och en vad man tycker.

Galleriet är uppdaterat så lite att kika på. Inte satt in jättemycket på valparna än men det kommer,,, vänta ni ni blir snart bombade hahaha...

Så gott folk DET FINNS TVÅ OTINGADE TIKAR, lilla Monia och Moana! Toy/Dvärg? Små blir de!
Är ni sugna eller känner ni någon så kontaktar ni mig :)

Allt väl till er i värmen!!!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-